goktugpasam suprizyumurta Allah razı olsun cümlemizin evladını inşallah 🥰 Buradan görüyordum yüklemiştim bi ara ama fazla kullanmadım sildim, bura daha cazip geldi 😅
hayatsevinceguzell aykirikadin bende tekirdağlı ama 2. Yı bile cesaret edemiyorum helal olsun diğer çocuklar uslu herhalde maşallah 🧿
incinmissindedi suprizyumurta bende isim vermiyim, 22 buçuk yaşındayım😅. Maalesef bende evliyim, 2 cocuk var 3. Yede 24 haftalık hamileyim. Diyarbakır’da yaşıyorum
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ ya kendi mi uygulamaya girip baktı Yolda senin elindeyken mi gördü uygulamayı. Kötü olmuş cnm. İnşallah o gecen ki postunu görmemiştir
Bahtsizbedevi_ incinmissindedi ben bakarken elimde açık şekilde uyuyakalmışım oda görüp alıp bakarken ben uyandım baktığını gördüm yok canım görmedi herhalde görseydi tepki verirdi
suprizyumurta vahsikelebekk biz eylülde evlendik ama o zaman panzeri falan yoktu kiz sonraki sene çıktı pnademj 18.09.2019 evlilik yıl dönümümüz
vahsikelebekk suprizyumurta bizim 2020 haziran 1’inde yollar açıldı anca nikah kıyabildik 5 kere nikah tarihimiz ertelendi balayımız iptal oldu uçuşlar falan🥲 sizin 5.5 yıl olmuş o zaman 6 dolacak ay ne güzel😍 çocuk var mı peki?
belengaz23 suprizyumurta yarışmaya Van’dan katılıyorum adım Ece 2 çocuğum var bi kız bi oğlan 8 senelik evliyim herkese mucuklar 🫶🏻😍😘
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ yaa çok kötü olmuş inşallah Gerçekten görmemiştir. Daha dikkatli ol canım