incinmissindedi suprizyumurta bende isim vermiyim, 22 buçuk yaşındayım😅. Maalesef bende evliyim, 2 cocuk var 3. Yede 24 haftalık hamileyim. Diyarbakır’da yaşıyorum
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ ya kendi mi uygulamaya girip baktı Yolda senin elindeyken mi gördü uygulamayı. Kötü olmuş cnm. İnşallah o gecen ki postunu görmemiştir
Bahtsizbedevi_ incinmissindedi ben bakarken elimde açık şekilde uyuyakalmışım oda görüp alıp bakarken ben uyandım baktığını gördüm yok canım görmedi herhalde görseydi tepki verirdi
suprizyumurta vahsikelebekk biz eylülde evlendik ama o zaman panzeri falan yoktu kiz sonraki sene çıktı pnademj 18.09.2019 evlilik yıl dönümümüz
vahsikelebekk suprizyumurta bizim 2020 haziran 1’inde yollar açıldı anca nikah kıyabildik 5 kere nikah tarihimiz ertelendi balayımız iptal oldu uçuşlar falan🥲 sizin 5.5 yıl olmuş o zaman 6 dolacak ay ne güzel😍 çocuk var mı peki?
belengaz23 suprizyumurta yarışmaya Van’dan katılıyorum adım Ece 2 çocuğum var bi kız bi oğlan 8 senelik evliyim herkese mucuklar 🫶🏻😍😘
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ yaa çok kötü olmuş inşallah Gerçekten görmemiştir. Daha dikkatli ol canım
belengaz23 incinmissindedi olabilir canım hayırlı ömürleri olsun bende 17 de evlendim şimdi 22 yaşndayım 2 çocuğum var
Bahtsizbedevi_ incinmissindedi daha dikkatli oluyorum şimdi eşim işteyken indirip bakıp geri siliyorum
incinmissindedi belengaz23 prezervatif ile o yüzden çok şaşırdım bebek beklemiyordum oda beklemiyordu. Şuan konunmuyor gerçi birlikte te olmuyorum.
incinmissindedi Bahtsizbedevi_ ayn ayn öyle yap bide yapabiliyorsan, msj at istersen senin o postunu silsinler. Ne olur ne olmaz neler konustugunu merak edip indirip okuyabilir
lgrth Bahtsizbedevi_ kendi adın olmasa inkar ederdin burda ki şeylerden bilgi ediniyorum diye 😅 erkekler işte kendileri gezer tozar sosyalleşir sıra kadına gelince kıskançlık tahammül edememe