• +18
  • Ters ilişki

suprizyumurta bnde olmaz diyorum da şunu kullanırsan hiç acımaz diyen yokki deneyelim belki bir defa ypsak ne olduğunu anlrz

1424g 1 yıl fln önce deniyim dedi çok kötü bişi daha sadece uç kısmı girmesine rağmen 2 gün ağrıdan oturamadım, o günden beri asla izin vermiyorum bikaç defa daha söyledi hayır dedim. Kesinlikle yapma asla tavsiye etmem

lgrth kesinlikle alışsalar sürekli ordan isterler o yüzden asla yapmamak lazım

1424g olmaz çünkü her türlü acıyor 🤣 anca kayganlastirici jel vs kullanirsin en az o sekilde acir saniyorum

1424g çok istiyor ama ben korkuyorum ya canım aşırı aciyor

1424g öyle düşüncede birisi değil aklından bile geçirmez ama diyelim geçirdi ve bunu dile getirdi orası ile ağızına ederim.

1424g 6 yıldır sevişiyoruz son 3-4 aydır istemeye başlamıştı bende zevk alacağımı düşünüp izin verdim gerçekten de hem farklı hem hoştu ama tabi acısı var. 1-2 kere izin veriyorum çok çok yükseldiğimiz zamanlarda ama her zaman istemez hem zaman izin vermeyeceğimi de bilir

1424g ister ama zorlamaz arada yaparız ama burada iş erkeğe düşüyor sizi rahatlatması gerek kayganlaştırıcı mutlaka kullanın eşiniz önce parmağı ile uyarsın sonra yapın aşırı zevkli oluyor 🙈arada değişiklik olmuş oluyor

ceren1998 bende ağrı bazen oluyor ama öyle çok bi acı değil ama çoğu zaman hiç ağrı hissetmiyorum

ceren1998 ayrıca kontrol sizde olsun acı hissetmedikçe siz kendinizi eşinize doğru itin