karamelek21 ve doktora dedigimde direk kan testi yapalim dedi, hic bana cok erken cikmaz su kadar bekleyelim fln demedi, oda direk kan testi verelim dedigi icin bnde tamam dedim, aslinda plansiz gelisti kan testi verme olayi, normalde adet gecikmesini bekleyecektim
Beta hgc ne zaman yükselir?
- Düzenlendi
karamelek21 şüpheli ilişkinin üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım gebelik sonucu için. Yani erken davranmışsınız gibi ne zaman döllendi bir iki gün içinde mi aynı gün mü bilemiyoruz O yüzden beklemeniz daha iyi En azından 15 günü geçsin. Yine İnşallah sonuç gebelik olarak çıkar yani güzel bir sonuç çıkar ama normal şartlarda erken gebelik çıkmayabiliyor
karamelek21 döllenmeden 10-12gün sonra çıkar..adetin gecikmesine gerek yok bebek rahme yerleştiği an artmaya buna bağlı olarak hamilelik belirtileri de görülmeye başlar
karamelek21
Döllenmeden sonraki 10. Gün ve sonrasında çıkar diye biliyorum. Regl gecikmesinin olması da şart değil. Ben gecikme olmadan öğrenmiştim. İnşallah istediğiniz gibi olur.
SuVeAtes iste doktora dun dedim 9 gun geçti ilişki ustunden, yarin gel test yapalim dedi hic erken fln demedi o sebeble bnde bugun gittim bakalim ne cikacak🥹
lgrth hadi inşallah diyelim canim
belladonna icime umut serpti yorumlariniz inşallah bekledigim sonucu alirim 🤲🏻🥹
karamelek21
İnşallah 🫶
karamelek21 inşallah çıktı mı sonuç
lgrth hayir cikmadi daha canim kendim baktim netten,henüz cikmamis doktorumu aradim
Belki onda görünüyordur diye oda acmadi beklemedeyim şuan🤒🤒
karamelek21 ay çok heyecanlı 🙂
lgrth cikti bacim <2 negatif yaziyor yani gebelik yok yada dediginiz gibi erkenmi kanda cikmasi icin🙄 şuan doktoruma aşırı sinirlendim, hicbir aciklama yapmadan bakmadan kac gün geçtiğine kan testi yapip beni umutlandirdi🥺
- Düzenlendi
karamelek21 yanli bakmisim kizlar eski kan degerlerime bakmisim ayy benim beyin eror verdi ya 😭😭 yenisi hala cikmamis yanlis bilgi 🫣🫣
karamelek21 ya inşallah sağlıklı güzel bir sonuç çıkar
karamelek21 12 15 gün arası kesin çıkar inşallah herşey gönlünüzce olsun sakin günler geçirin kasık agrınız varsa bana öyle geliyor ki gelen geliyo agır çekim davranın
Meraktan kasik agrisi felaket bir bel agrisi, ve afedersin isal ne yesem hemen buyuk tuvalete cikiyorum bagirsaklarim felaket calisiyor,gohsumde süt cekiliyor gibi bir agri, ama bir yandanda korkuyrum umitlenmek istemiyorum, ve hala degerler cikmadi artik yarina kaldi
- Düzenlendi
Meraktan cok teşekkür ederim doktorun iliskiye girin dedigi gunden bu gune 10 gün gecmis insallah yinede cikar kanda varsa🤲🏻
karamelek21 çıktı mı canım sonuç da
karamelek21 erken olabilir cnm bence 1 hafta daha bekle, normalde 12 fln geçince kan ver diyorlar. İnşallah hayırlı haberler alırsın
incinmissindedi cikti sonuclar bacilar negatif yaziyor,ama orda bile 3ncu hafta dan deger 6 ile 71 arasi yukseliyor diye yaziyor, yani benim akilli doktorum 10 gunde kanimi aldi,2 hafta bile olmamış, şaşırdım kaldim,yok yere stres yukledi bana yoksa bn adet gecikmesini bekleyecektim🥹 simdi varmi yokmu muamma karisik duygulardayim