belladonna icime umut serpti yorumlariniz inşallah bekledigim sonucu alirim 🤲🏻🥹
Beta hgc ne zaman yükselir?
karamelek21
İnşallah 🫶
karamelek21 inşallah çıktı mı sonuç
lgrth hayir cikmadi daha canim kendim baktim netten,henüz cikmamis doktorumu aradim
Belki onda görünüyordur diye oda acmadi beklemedeyim şuan🤒🤒
karamelek21 ay çok heyecanlı 🙂
lgrth cikti bacim <2 negatif yaziyor yani gebelik yok yada dediginiz gibi erkenmi kanda cikmasi icin🙄 şuan doktoruma aşırı sinirlendim, hicbir aciklama yapmadan bakmadan kac gün geçtiğine kan testi yapip beni umutlandirdi🥺
- Düzenlendi
karamelek21 yanli bakmisim kizlar eski kan degerlerime bakmisim ayy benim beyin eror verdi ya 😭😭 yenisi hala cikmamis yanlis bilgi 🫣🫣
karamelek21 ya inşallah sağlıklı güzel bir sonuç çıkar
karamelek21 12 15 gün arası kesin çıkar inşallah herşey gönlünüzce olsun sakin günler geçirin kasık agrınız varsa bana öyle geliyor ki gelen geliyo agır çekim davranın
Meraktan kasik agrisi felaket bir bel agrisi, ve afedersin isal ne yesem hemen buyuk tuvalete cikiyorum bagirsaklarim felaket calisiyor,gohsumde süt cekiliyor gibi bir agri, ama bir yandanda korkuyrum umitlenmek istemiyorum, ve hala degerler cikmadi artik yarina kaldi
- Düzenlendi
Meraktan cok teşekkür ederim doktorun iliskiye girin dedigi gunden bu gune 10 gün gecmis insallah yinede cikar kanda varsa🤲🏻
karamelek21 çıktı mı canım sonuç da
karamelek21 erken olabilir cnm bence 1 hafta daha bekle, normalde 12 fln geçince kan ver diyorlar. İnşallah hayırlı haberler alırsın
incinmissindedi cikti sonuclar bacilar negatif yaziyor,ama orda bile 3ncu hafta dan deger 6 ile 71 arasi yukseliyor diye yaziyor, yani benim akilli doktorum 10 gunde kanimi aldi,2 hafta bile olmamış, şaşırdım kaldim,yok yere stres yukledi bana yoksa bn adet gecikmesini bekleyecektim🥹 simdi varmi yokmu muamma karisik duygulardayim
karamelek21 yaa inşallah hayırlı haberler alırsın cnm
karamelek21 bnce var ama daha çok erken benimde inanılmaz bir göğüs bel ağrısı olmuştu sıcak basması baş ağrıları sonra çıktı kanda bir kaç gün daha beklemelisin hayırlı haberler alırsın insAllah
mavidenyoksunun sey dedi yok demek icin erken Cünkü deger 2 çikmis neden diye sordugumda cvp alamadim,haftaya gel tekrar kan testi alalim dedi,pazar gunu adet gormem gerekiyor,ya dedigin gibi herzamankinden deyisik seyler var vicudumda mesela dun aksam baktim üşüdügüm hade gohuslerim ates gibi yaniyordu, gohus agrisi da var, belim asla agrimazdi calistigim halde asla bilmem bel agrisi iğne vurduğum gunden beri belim felaket agriyor vicudumda normalin disinda birseyler oluyor bunun farkindayim🥺
incinmissindedi aminn canim inşallah Allah buyuk
karamelek21 bir gelişme oldu mu
Meraktan adet oldum bn 🥺