Sutlucikolati dertetmempertederim2 yani şaşırdım ve anlam veremedim bu arada postu gördükten sonra trendyol’da bir arattım da neler neler gördüm ağzım açık kaldı biz kadınlar içinse sadece penis 😅😅
dertetmempertederim2 Sutlucikolati şey de var oturaklı oturuyon üstüne dırdırıdır çalışıyo bak link atıyım sadece penis olur mu atcam dur
Sutlucikolati incinmissindedi erkekleri doyurmak zor bebeğim 🤣 adamlar silikondan kadin yapmis vajina uzunluguna kadar yazmislar cesit cesit neler neler 🤣 ve en kötüsü de tüm bunlara rağmen taciz tecavüz olayları oluyor 🤮
incinmissindedi Sutlucikolati aayy evet ya, gidip milletin hayatını mahvedeceginize gidip bunlardan alsınlar ya. Bende az önce bi Merak edip baktım kız penis aynı gerçek penis gibi ete benziyor 😂😂 töbe yarabbim neler konuşuyoruz
Sutlucikolati incinmissindedi ahahahhahhah di mi 🤣🤣 aşırı merak ediyorum da eşim asla izin iziin vermez almama 🤣 alıp saklasam nereye saklicam 🤣🤣
incinmissindedi Sutlucikolati saklarsın ya eski kullanmadıgın baza altındaki çantalarına vs koy 😂. Bende mi alsam napsam, adama yaklaşmak içimden gelmiyor kendime yaparım 🤣
dertetmempertederim2 Sutlucikolati https://ty.gl/wc1ljcn0c2bj6 Benim vibratörüm dolapta duruyo kaç zamandır daha haberi yok adamın
Sutlucikolati dertetmempertederim2 yetersiz olduklarini dusunuyorlar 🤣🤣 saklicak guzel bi yer bulduğumda alicam koydum kafama 🤣
Sutlucikolati dertetmempertederim2 ben evde yokken temizlik yapıyor bazen o ara gorur 🤣 balkonda ki valize ya da koltugun altina koyiyim diyorum abi bakicagi tutar ne zaman bi yere bir şey saklasam tesadüfen oraya bakıcagi tutuyor 🤣
Sutlucikolati dertetmempertederim2 bilmiyorum ki trendyoldan bakiyorum karar veremiyorum kalin ve uzun olsun bi de su emmeli var ya ahahhahha ondan 🤣🤣