mrvt241_ var görünüyor daha yeni oldugunda boyle silik çıkıyor birkac gun bekleyip kan ver bence netlesmesi acisindan
Hamilemiyim
mrvt241_ canım artımed marka testler yanıltıyor benim adetim 8 9 gün gecikmişti artımed marka test almıştım önce beyaz çizgi oldu sonrasında pembeleşmeye başlayıp pozitif oldu ama hamile değildim çünkü bi kaç gün sonrada adet olmuştum artımed marka test güvenilir değil
dertetmempertederim2 yani tekrar yapmiyayim mi başka marka
Bahtsizbedevi_ ama benim yaparken daha pempe çıkmaya basladi
mrvt241_ ya yap istersen 4 tane yaptım diyosun ama hepsi pozitif dedin dimi vardır canım o zaman istersen bide başka markayla yap Innovita al yap bide iyi deniyo ben after10 di sanırım onunla yapmıştım🤷♀️
- Düzenlendi
mrvt241_ başka marka ilede dene istersen canım artımed markanın yanıltma payı çok yüksek rabbim gönlüne göre versin kuzum🌺
Bı test daha yaptım kizlar
Kimse yok mu
- Düzenlendi
mrvt241_ 7 gün geçince garanti kan testinde artışı görürsün bu kaset testleri fln boşuna para verme biraz bekle günün geçsin çünkü bende yapmıştım silik çıktı ikinci daha belirgindi kan testi negatif çıktı bir gün sonra regli olmuştum 😄4 ay denedim bekledim gecikmesini 5 . Ayda belirtilerle birlikte kan verdim ve sonuç pozitif ben hep hastanenin aciline gidip gebelik şüphem var dedim kan verdim 1 saat sonra çıkıyodu sonuç doktorlarda bişey demiyor yani bunun için mi geldin diye acile😃😃😃saglıkocagına da gidebilirsin emin olmak için 3,4 tane test yapıcagına kan ver 🥰
Bahtsizbedevi_ bende de aynısı oldu sılık çıktı 2 gün sonra adet oldum olmdm günüm gectı dıye yapmstm