• Düzenlendi

Sutlucikolati Ahahha doğru Esra ezmeciyi hiç takip etmiyorum kesfette önüme düştüğü kadarı ilee evet bende o şekilde söylemlerini duymuştum , tek sabit koku fikrine bende katılıyorum aslında yapabilenler için çok güzel birşey ama ben 1 sene sonrasında çok çabuk sıkılıyorum yanii her defasında o kadar aynı kokamam yaaa 😂 bir kıyafeti bile 2. Giyisimden sonra giymeyen ben gruptan ayrıldı 🖐🏻

rouge_ doğru soyluyosun bazi kokular aksama farkli bi koku oluyo aceleci davranıyorum herseyde dedigini yapayim 😅 peki onerdigin fresh aynı zamanda kadınsı kokan oyle herkeste olmayan bi koku marka falan var mi?

Bsrkaya işte bende sıkılıyorum hemen o kokudan belki de yeterince benimseyemiyorum kokuyu 🥴 çok kararsız biriyim terazi burcu kararsizligi 🤢😅

Bsrkaya sadece vücut spreyi de yeterli ama işte yine pahalı cünkü kücük boyları pek büyük degiller diger vücut spreylerine gore

Bargello kokusu süper

Bargello kokusu süper

rouge_ bende duştan çıkmışsın gibi kokularına bayılırım yeşil olanı önerirmisin ona göre alacağım . Benim imza kokum yves rocher evidences i etrafımdakiler bu kokuyu herhangi bir yerde kokladıklarında ben akıllarına gelirim

Kizlar bir sorun var ritualsinn bir kokusunuda bn size onerim ama bir sorun var onu yukleyemedim resim
              Olarak🥹

alinasira tam dustan cıkmıssın gibi sabun gibi tertemiz koku seversen kesinlikle hic düşünme al cok cok temiz kokuyor

karamelek21 tesekkür ederim🥰 bende la vie belle hic sevmiyorum ya hic bende var dopdolu duruyor birde büyük boy almısım basımı agrıtıyor midemi bulandırıyor nedense

Bsrkaya yok kız keşke aşırı kararsızım 😅 bi mağazaya girer yarım saatten aşağı çıkamam en sonunda almadann çıkarım 🤣

karamelek21 bu da güzel evet ama digerleri kadar sevmiyorum birde bu koku herkese uymaz herkes sevmez illa koklamaları lazım almadan önce ambalajı da cok hos 😍

lgrth dkdkd öyle demek istemedim biliyorum parfüm markası oldugunu ama hic kullanmadım anlamında dedm burda olsaydı kullanırdım kesin bana fiyat farketmez ki cok uygun fiyatlı ürün de kullanıyorum öneriyorum ve bende zengin degilim sorumsuzum ben dkdkdk