rouge_ olabilir canım zenginliği eleştirmedim rabbim daha çok versin 😂 ünlü parfümlerin muadillerini üretiyor diye belirtmek istedim 😅

lgrth muadilleri de mı yapıyor ben kendi kokuları vardır diye düsündüm birebir mi acaba

• Düzenlendi

rouge_ onu bilmiyorum işte orijinalle kıyaslayacak parfümüm olmadı ama mesela 122 çok meşhur ve aşırı güzel kalıcı kokusu var 😅

lgrth merak ederim simdi😂

rouge_ gelen varsa alsın gelsin kod 122 boss intense in muadili kıyaslarsın benzerliği 😄

lgrth he boss var bende o zaman gerek yok merakım gitti 😂teşekkür ederim ❤️

rouge_ ahahaha 😂😂 orda ki fiyatlar ne cidden

• Düzenlendi

Kızlar birde düsüncelerimi paylaşıcaktım bazı ürünlerle ilgili yves rocher temizleyici maskesine bayıldım bayıldım hem güzel temizliyor hem kurutmuyor hem ferahlatıyor hemde ölü derilerden de kurtuluyorsun cok cok begendim birde ben kiehls zart zurt kullanıyordum hic gerek yokmuş onlara o kadar para vermeye shein geceliklerine de bayıldım bayıldım hic ondan bu kadar güzel ürün beklemezdim beni cok sasırttı o yüzden bir sürü daha sipariş verdim gecelikler yumusacıktı cok güzeldi üstüme de oldu sadece denemek için giymiştim kendimi görünce libidom yükseldi yves rocher sac parfümünün kokusunu da hic beğenmedim öğğkk allahtan kalıcı da degil havaya falan sıkıyorum bitsin diye hic benlik degil roll on da begenmedim yaz için yetersiz ama kokusu cok güzel ve kalıyor cidden uzun süre sac koruyucusunu da begendim bu kadardı galiba

• Düzenlendi

rouge_ birde yves Rocher sac parfümü için o kadar güzel yorum yapmıslar ımmmmmm cok güzel aahh bayıldık falan burun mu yok bu insanlarda anlamadım nasıl nesini sevmişler hacı kokuyor ben size hic böyle yapmıyorum valla

rouge_ ayy birde bu arkadas tavsiyesi ile aldim 4 gündür filan kullaniyorum acaip guzelll leke icin birde yumusacik yapiyor cildi

Umarim ihtiyaci olan peride cicekleri hepsi gorur