İçinizde bargello kullanan fasfakir ben miyim şimdi ahahhshsmskakaks
Misss gibi kokan parfümler🌼🌸🌿
busenihicalakadaretmez haha ben de kullanıyorum, ama ağır geliyor biraz kokusu migrenim var diye. En kısa zamanda degiştiricem
karamelek21 ikinci fotodaki parfümün aynısından kullandım çok güzel kokusu var
busenihicalakadaretmez o sırada senden de fakir olan bennnn😂😂😂😂
Avon parfümünu kullanıyorum
busenihicalakadaretmez
Bendeki 412 versace erosun muadili 😂 kalan kodlar böyle
busenihicalakadaretmez hangimiz değiliz ki 🤣
incinmissindedi bir sürü seçenek var kendine göre olanı bulabilirsin 😂
perimasali802_ o da var şimdi ben ne oluyorum 🤣 ama avon da iyi ya gerçi ben kağıda karışmış katalogdaki kokuları daha çok beğeniyorum
- Düzenlendi
Kızlar birde düsüncelerimi paylaşıcaktım bazı ürünlerle ilgili yves rocher temizleyici maskesine bayıldım bayıldım hem güzel temizliyor hem kurutmuyor hem ferahlatıyor hemde ölü derilerden de kurtuluyorsun cok cok begendim birde ben kiehls zart zurt kullanıyordum hic gerek yokmuş onlara o kadar para vermeye shein geceliklerine de bayıldım bayıldım hic ondan bu kadar güzel ürün beklemezdim beni cok sasırttı o yüzden bir sürü daha sipariş verdim gecelikler yumusacıktı cok güzeldi üstüme de oldu sadece denemek için giymiştim kendimi görünce libidom yükseldi yves rocher sac parfümünün kokusunu da hic beğenmedim öğğkk allahtan kalıcı da degil havaya falan sıkıyorum bitsin diye hic benlik degil roll on da begenmedim yaz için yetersiz ama kokusu cok güzel ve kalıyor cidden uzun süre sac koruyucusunu da begendim bu kadardı galiba