• Düzenlendi

Biyiklim anlatılmaz yaşanır 🤣🤣 doggy kaşık makas koltukta kucakta falan hepsi devam 😂misyoner de biraz mesafeli oluyoruz karnım ezilmesin diye ama yine de engel değil 😅

Biyiklim benim isteğim ne zaman ölse @SuVeAtes post açıyor kocam evde olmuyor benim libido yükseliyor zaten evde olmadığında daha çok istiyorum 😂

lgrth 🤣🤣🤣 hissetmiş gibi denk geliyor o zaman 😁😁😁

lgrth helal olsun 🤣 sorun olmuyor yani dimi 😂

lgrth He vala bende öyleyim niye 🤣🤣bu uygulama beni az da olsa azdırdı ya eskiden hiç hiç istemiyordum kocam çok şikayetciydi benden şimdi de pek bir şey değişmedi ama gene eskisine göre daha sık giriyorum 🤣

Biyiklim 38 hafta olduk hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar kendi rahatıma göre ayarlıyorum bu aralar doğurmak için uğraşıyorum ama tık yok 😂

Biyiklim evet biraz kendimizi keşfetmemize de yardımcı oluyor monotonluktan çıkarıyor 😂

lgrth tam haftasında gelir kızlar öyledir

lgrth aynen ya bana bir şeyler kattı 😂

Biyiklim artık doktor da sabırsız bir an önce doğurtmak istiyor bu salı kontrole hazırlıklı gel durumuna göre başlatabiliriz doğumu dedi 😂

Biyiklim aynen 😅

lgrth misyoner yapabiliyo musunuz hâlâ 😅 benim nefesim daraliyordu zaten sırtüstü yatamiyordum 🤣 en rahati kasikti 🤣🤣

Sutlucikolati zor oluyor ama önceliğim değil tabi ki 😂 en çok kaşık 😂

Biyiklim olk 3 ay da istemiyosun ama son aylarda senin de isteğin gleiyo ben hamileliklerimde hep girdim ama eşimde anlayisliyfi canımı acidiginds bırakırdı biraz senin isteğin de önemli sadece hep o olmazki

lgrth normal mi olcak yoksa sezeryan mı

mrvehl ben ilk aylarda girmezdim bunda da girmek istemiyor canım ama gene eşime üzülüyorum vala 😅

Biyiklim Doktora gittim ama ilişki hakkında bir şey demedi hiç

Senin sorman lazım ilişki yaşamada sıkıntı olurmu diye