lgrth normal mi olcak yoksa sezeryan mı

mrvehl ben ilk aylarda girmezdim bunda da girmek istemiyor canım ama gene eşime üzülüyorum vala 😅

Biyiklim Doktora gittim ama ilişki hakkında bir şey demedi hiç

Senin sorman lazım ilişki yaşamada sıkıntı olurmu diye

lgrth normal olursa zaten sancın gelcek öyle gidecen doğuma doktor nasıl başlatacak normali ki 😂

lgrth ay sakın suni çekme bence sancın gelsin

Biyiklim bakalım kontrolde belli olacak duruma göre karar verecek ya başlatır ya bekletir bir hafta daha ilkinde de yemiştim zaten hızlandırmıştı

• Düzenlendi

Biyiklim suni değil doğumun kendisi zordu kendi sancılarımda dayanılmazdı 25 saat sürdü işte yorgunluktan ve sancı şiddetinden ıkınmayı da beceremedim kesip çıkardılar en son uyutmamıştım kestiklerinde daha kötüsü olamaz diye düşünüyorum 🥲 asla boş durmazdım her zaman her yere yürürdüm sürekli yüzmeye giderdik son güne kadar hiçbir etkisi olmadı

lgrth açılman olmuyor muydu hiç, çok zor geçirmişsin kardeşim gibi 🙁inşallah bu doğum rahatlıkla geçer 🙏

• Düzenlendi

Biyiklim sancılarım 4 dkya düştüğünde artık dayanacak gücüm kalmadığında gittim açılmanın ne kadar olduğunu söylemediler ya yoktu ya yeni başlamıştı suni takviyesinden 4 saat sonra doğurdum..ay çok zordu o yüzden yine korkum çok çünkü sancılarla hiç baş edemedim dayanamadım çok ağır geldi 🥲 belki ikinci daha kolay hızlı olur diye avunmaya çalışıyorum 🥲 inşallah tek derdim dikişsiz olsun iki çocuğa da gücüm yetsin

lgrth inşallah canım gönlünce olsun 😊

Biyiklim amin canım sende kolaylıkla atlatırsın inşallah süreci

Biyiklim ilk 3 ay yapılmaması gerek cnm esinle konuş güzelce bu durumj anlayışlı olsun yani uapacak bisey yok ondan sonra doğuran kadar yaparsınız biz öyleydik 😅😀 doğuma da faydası var hem