• Düzenlendi

Sutlucikolati jilet batık yapan en son sey normalde jilet batık yapmaz hatta batık varsa jilet vurulur ki gitsin büyük ihtimalle yanlıs alıyorsundur birde peeling yap hic bir sorun kalmaz cok memnun kalırsın tabiki peelingi jilet yaptığın gün yapma

rouge_ once mi sonra mi yapmalıyım yani jiletten 1 gun sonra yada once mi? Bi de tuylerin cikis yonunun tersine aliyorum yanlış mi acaba

Sutlucikolati istersen once istersen sonra ama aslında once daha iyi cünkü peeling yaparsan hem ölü deri atarsın hem batıklar falan kalkar tüyler daha kolay ulasılır hale gelir ve sonra jilet uyguladıgında yine daha temiz görüntüye ulaşırsın hepsini almıs olursun

rouge_ Ya ne güzel işte valla tüy derdin kalmaz bizim maalesef Kürtlerin genetiği bozuk ayi yogi gibiler özelikle baba tarafı 🤣🤣🤣🤣🤣 şükür anam tarafındanim

rouge_ pki jilet öncesi bebek yagibmi surmeliyim masaj yagim var o da olurmu

rouge_ kop valla ben hergun kopuyorum ki zaten bide hergun tüy topluyorduk yataklarda Allah’tan evimde oyle dert yok 😂😂😂😂

perimasali802_ dogunun sulak yerinde yetiseni kuru yerinde yetişeni var sanırım ona gore ayrısıyor dkdkdk bende mardinliyim 😂

Simple venus smooth aldim 2 bicak uygun fiyatlı diye kullanımdan önce ne yaoayim