lgrth Biyiklim yaaa bende seninkiyle aynı her detay ama bulgurla salçayı ilk karıştırıp sebzesini öyle ekliyorum..bir de bizim bulgur farklı daha iri ağzı dolduruyor
Biyiklim lgrth benim normal kısırlık bulgur, salçalı sosum kaynarken ben malzemeleri direk kısıra katıyorum sonra salçalı sosumu tersini yapsam da gene aynı olur diye düşünüyorum deniycem bugünlerde atarım fotoğraf 😁
lgrth Biyiklim dene dene 😅 genelde ince simit kullanılıyor da bizim oralarınki farklı daha büyük değirmenden kendimiz çektiriyoruz 😅
kizatasozu Bubenimoykumm onu ben bu ara çok yapiyodum yaa ahaha şimdi normal şekilde yapıyorum iki turlufe çok guzel
Bubenimoykumm kizatasozu midem sonradan yanacağı için böyle daha iyi geliyor bana canım şimdi yapiyorum dün konuşunca canım çekti 😁
kizatasozu Benbenimsenkimsin kısır aşığı ben olarak bı ara demleme yapıyodum bende şimdi bulguru ıslatıp üstünü kapatıyorum osuyunu çekene kadar bende tavada soğan maydanoz ve taze soğanı kavuruyorum üstüne tuz ve bolca karabiber atıyorum ben yakıştırıyorum baya sonra onu bulgirun üstüne döküp iyice karıştırıp üstüne evde ne varsa salatalık marul vs koyuyourm varsa kirmiyon turşu hatta mısır bile koyuyorum hahaha
karamelek21 Biyiklim hahaha iste hepsi damak zevkine bagli kuzum, bn bulguru tane tane ve yesillikler icinde hala canli durmasini seviyorum ☺️
mrvehl Benbenimsenkimsin kesiimle sogan kavur sallasın kavur baharatları at sallasın at hafif acı salcan varsa onu da at süper oluyor
Bahtsizbedevi_ lgrth geçmiş olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün nasılsın şuan iyimisin bebiş nasıl