rouge_ bu ben ben ve eşimde öyleyiz o anki modumuz nasılsa öyle yaparız
Boşalmak nasıl bir his?
Bahtsizbedevi_ evet ya o ne öyle ders gibi 30 dakika sevisin 20 dakika öpüsün falan şunu yapın bunu yapın içimden geldigi gibi yapmasam nasıl tatmin olayım ben insan odaklanamaz ki kendini tamamen bırakamaz aklında sürekli nasıl yapması gerektigi olur hic güzel degil
rouge_ aynen bizde öyle plan falan yapmayız o anki ruh halimiz modumuz neyse öyle yaparız bende hiç düşünmem tatmin olacam zevk alacam diye hatta ben boşalacağım zaman bekliyorum biraz daha uzatıyorum ondan sonra geliyorum benden bi kaç dakika sonrada eşim geliyo
ayybisiydicemm Öncelikle eşinle isteklerinizi bilmen lazım utanmaman lazım. Cinsellik utanarak Yapılacak bir şey değil. Eğer işin içinde utangaçlık varsa Sadece yapılması gerektiği için yapılmıştır. Kendinizi şartlamayın bırakın akışına göre gitsin. Nerelerden daha çok zevk aldığınızı keşfedin eşiniz de sadece kendini rahatlamasına önem vermesin sizi de düşünsün. Bunu açık açık konuşmanız lazım Siz beklentilerinizi bilince ve ona göre hareket edince seks hayatınızda hareketlenecektir. Siz dile getirmediğiniz için o sizin boşalıp boşalmadığınıza önem vermiyor muhtemelen. O yüzden konuşarak hareket etmek ve uygulamak çok önemli.
rouge_ her kelimesine katılıyorum
ayybisiydicemm çok güzel bişey anlatılamaz ki
ayybisiydicemm bisey dicem ben kendi kendime yaparken kizlik zarim gitti hiç bilmiyordum cahillik işte bi zevkle başladık gitti kendi kendime bide 🤣🤣🤣
rouge_ kesinlikle katılıyorum ders mi bu sanki ezbere yapılsın akışında güzel hersey
suprizyumurta yemin ederim benim de aynısı oldu ne cahillik ya cok ağlamıştım bi de
suprizyumurta nasıl gitti
coffe valla gitti hiç anlamadım 🤣 masturbasyon yaparkene içine girmişim
benneymisim bide kimseye bisey diyemiyorsun hadi sevgilinle olsa yine için yanmaz 🤣🤣
ayybisiydicemm orgazm olmaya odakalnirsan olmuyor inanki akışına ve anina birak özelikle hazırlıksız olan çok iyi
suprizyumurta aynenn ilkinin kendinle özel olması ve asla unutamıcağın bir ilk vkdkfkf