• Cinsellik
  • En bomba sorulardan 🔥🔥🔥🔥

Ozlemre kız walla böyle sözler de beni daha çok azdırıyor çünkü erkekler övgü istiyor güçlü görünmek istiyor öyle yapıncada daha iyi çalışıyor benimde işime geliyo 😅😅😅bilmiyorum bende mi sorun 🧐

Ay kızlar hepiniz sözlerine bitdim😂👍🏻
Bizde en çok sex sırasında konuşmamı ister övgü yaptıkca daha çok hoşuna gider🤣🤣

Baybymom çok iyi yapıyorsun birwz daha hızlı harikasın sen diyorum 🤭🤭

Baybymom sexs sirasinda ikimizde o tur konusmalari sevmeyiz daha cok yuz ifadeleriyle birbirimizi zevke getiririz ahlamam ohlamam disinda bazen seni seviyorum ve evet devam et falan derim ne o ne ben iste ne biliyim yap beni et beni gibi seylerden hoslanmaz birkere konusurken iyiki demiyorsun oyle seyler demisti hic hos degil bence beni azdirmak yerine o an iliski istegimi giderirsin demisti o yuzden yapmiyoruz banada sacma geliyor yani 😁🤦‍♀️

Baybymom harikasınnn aşkımmmm, sert s.k.cim , hayvan gibi s… hadi daha hızlı falan falan 😁 seviyor kocacıgım napayım 😁

Ozlemre ahh erkeğim s.k beni çok iyisin. Kökle hepsini. Damarlı s.k.n çok iyi hissettiriyo bana. Daha sert s.k s.kmek için yaratılmışsin. Seni istiyorum. Falan filannn😁😍

Baybymom Ben de öyleyim ben hayatımda küfürlü açık falan konuşan biri diyilim.Eşimde istemez zaten öyle konuşmamı.İlişkide ahh ohh yapıyomda çok iyisin falan derim daha ileriye gitmem.Bide ilişki sırasında gözler pek konuşur bizde☺️