SuVeAtes Sutlucikolati bencede tek öğün ya çorba şeklinde yada hafif öğün halinde, ben önce ki diyette 4-6 arasında çorba içiyordum o yetiyordu bana güzelde kilo vermiştim. Yine aynısını mi yapsam diye düşünüyorum
Sutlucikolati basak23 bdn daha onceki yaomamda 5 6 gunde 2.5 kilo vermistim yani aslinda bu normal olmasi gereken beslenme sekli diye soylemisti bi diyetisyen instagramda. Su diyeti yapiyoruz ama surdurebilir degil mesela ama aralıklı oruç surdurulebilir tekrar ona donmeyi dusunuyorum
SuVeAtes Sutlucikolati ahahahah yeme yeme dediğimi Yapnyaptığımı yapma sen yarına inşallah kaldığımız yerden devam
anonim9 Sutlucikolati hayır hayır wefood gayet organik. Benim sıkı takipcisi olduğum hem anne hem eğitmen sayesinde öğrendim bende bu markayı. Öyle her önüne geleni öneren birisi değil kendisi güvenle tercih edeceğim. Demekki fenomenlere de teklif gitmiş reklam yapmışlar 😅😅😅
basak23 Oturdum bir güzel kocamla bisküvi çubuk yedim şimdi 1 dilim karpuz 3 4 çilek attım mis gibi yatıcam kalorilerle😂
SuVeAtes Holllaaaaaaaa dün kaçak yaptim ona rağmen sonuç bu, tek öğün hafif ( çorba yada sıvı tarzda) birşeyler tüketicem. Bol bol eksilerimiz olsun sizlerden de bekliyorum
SuVeAtes basak23 Işte bırakmıyoruz kaçamak olsa dahi çöp etmiyoruz herşeyi. Bak öyle böyle etkisini görüyoruz. Daha nice bol eksilerimiz olur inşallah
basak23 SuVeAtes amin amin inanıyorum istediğimiz kilolara ulaşacagızzz Senin boyun kaç kaç kilo vermen gerekiyır
SuVeAtes basak23 164-5 boyum 16 kilo daha var verilecek tabi bu en az 16 70 ve altına insem rahatlayacağım boyuma göre 65-70 iyi duruyor.
SuVeAtes basak23 Banada yetiyor hep o kiloda kalabilirim hatta ama işte önümde ki yol uzun. 100 e merdiven dayamistim yine şimdiki kiloma şükür ediyorum ben de işte çabalıyoruz gitsin diye
Sutlucikolati SuVeAtes basak23 kızlar beni es gecin bugun pazartesiden beri aralikli oruç yaptim sutlu kahve harici kacamagim yok bugun hamburger soylicem 🤣🤣🤣 yarin 1 ogune devam ederim🤣
SuVeAtes Sutlucikolati 🤣🤣🤣 bende isterim Hamburger Kıymalı kol böreği Çiğköfte Mantı bol sarımsaklı Pizza Hepsine okeyim
Sutlucikolati SuVeAtes aklima sokma sunlari 🤣🤣🤣 hamburgere okeyim sadece zor tutuyorum kendimi🤣 aksam yine bisey yemem hammburgerden baska 🤣