suprizyumurta bende başlıycam galiba
Bu bir zayıflama postudur!! 😅
Ay kizlar slm postun cok gerisinde kaldim ama yakalayabilirim umarim 80 de tikanip kaldim ben🥲 bugun detox gibi bsy yapmayı planliyorum kabak🙄🤢🤢 cok duzenli giderim umarim 3 gun yeter artikkkk 7 haftadir 80 kaldim tikandim etkisini goren bsyler tavsiye edicek olan varmiii❤️💐 baciniza bi yardim 🥲
SuVeAtes verirsin cnm ekmek yeme bol su iç yinede farkediyor
basak23 yani destek olunca daha iyi oluyor bende ilk kez başvurdum bu yola çocuk olmasa hergun yürüyüş,egzersiz yapardım eskisi gibi ama yok yapamıyorum ya o yüzden düzenli bi listeye göre en azından ilerliyorum faydasını görüyorum tabi ben arada ufak bi kaçamak yapıyorum 😃😃😃
Zamansiz_ bol bol su iç,ekmek kesinlikle yeme ve akşam 7 den sonra da bisey yeme canım. Birde 2 adet yeşil çayı demle soguyunca sade soda koy, 2 dilim limon ve çok azda toz zencefil at içine gün içinde tüket detox çayını 🫶💗😍 birde akşam kiraz sapı çayı içebilirsin 8 buçuk gibi en geç 🫶
suprizyumurta en zirve kilomu baz alicak olursa (132/135kilo😮💨) aksam en gec 5.30 kapatiyorum aralikli orucla enfes sonuclar aldim yuruyus vs bitki caylari hep bana kandirma gelmistir vucudum tam duraklamada o pes etti ama ben aslaa 😎😂😂 🥲(yıkılmadim ayaktada degilim🥲😂)
Zamansiz_ ahahahh kiz yok valla iyi geliyor bitki çayları ben diyetisyenle birlikte ilerliyorum işte şuan 61 falanim hedefim en fazla 58 olmak bakalım göbek gidene kadar olmadı egzersiz ile göbeği eritecez 😂
suprizyumurta popoda gidio memede göbekteeee 💃🏻💃🏻💃🏻