Bu bir zayıflama postudur!! 😅
perimasali802_ evet evet onuda yapiyorduk diyordum bebisimiz babasini istiyormus bi kucak yap 🤣
Biyiklim ahaha 🤣
Moonlight_ yaaa🤩🤩🤩🤩ayy o zamanlar çok güzeldiii
perimasali802_ benimki olmadığı kesin🤣
perimasali802_ eveeet ne kadar zor olsada (son aylarim hep yaza denk geldiii😵💫🤣) yinede cok güzeldii ya 😍❤️
Heyyy kızlar neler yaptınız naptiniz diyeti yaa ben dün fire verdim ama bugün aç karnıma tartildim 63.80 kg ben ilk başladığımda 69,70 tim sizlerde durumlar nasıl
suprizyumurta nasıl verdin ya bende hala yapıyorum ama 76 dan 72.5 olmuşum anca
suprizyumurta Ben pes etmiştim 3. Gun tekrar başladım tek öğün istediğimi yiyorum. Asıl amaç kilo vermekten çok kilo almamak kiloyu kontrol altında tutmak. Tabi böyle gram gram da olsa eksi oluyor. Bakalım bu nasıl ilerleyecek
basak23 ooo süper işte vermişsin cnm pes etme kaçamak bile yapsan ertesi gün devam et beslenmene inanirsak hersey olur pazar günü kaçamak yaptım valla eşimle kahvaltıya gittik şuan 63.30 falanim heraldw bu hafta fire vermek istemiyorum şu göbek gitsin başka bisey istemiyorum yaa
basak23 diyetisyen eşliğinde devam ettim ondan öncesinde kendim 2,5 kilo zaten vermiştim 69.7den 66.7 ye kendim verdim yani diyetisyenle 66.7 den başladım
SuVeAtes ayy hadi bakalım bol eksiler diliyorum hepimize bende bi 58 olursam iyi olacak az kaldı
suprizyumurta 70 e razıyım 😂