• Düzenlendi

basak23 Devam ediyorum ve şuanda açlıktan uyandım dönemedim uykuya su içiyorum bende gözlerim kıpkırmızı olmuş nedendir bilinmez. Gecenin 4 dü, sen naptın nasıl gidiyor bakalım

SuVeAtes vallaha bende yapıyorum ama regl olucam o yüzden bi şişkinlik var tartıldın mı kaç gitmiş

• Düzenlendi

basak23 -2500 kusur tam hesaplamadim. Hıyar yiyorum şuanda çok fenayım . Ben hala regl olamadim onun da şişkinliği var gitmiyor

SuVeAtes maşallah bacımmm iyi gitmiş 2200 de ben vermişim ama ödem muhtemelen

basak23 Valla yedim daha demin artık bir şekilde yoluna sokmam lazım İki günde bir yiyeceğim ya da bu şekilde bir sistem kuracağım iki günde bir tek öğün olabilir. Bakalım bugün sabah yedim Bugün başka yok Yarın da yok ondan sonraki gün sabaha yiyebilirim Anca kendimi tutmaya çalışacağım

perimasali802_ eveeet ne kadar zor olsada (son aylarim hep yaza denk geldiii😵‍💫🤣) yinede cok güzeldii ya 😍❤️

SuVeAtes ya aslında protein ağırlıklı beslensen yine aynı gider sanki ilk ödem atarken işe yarıyor gibi

basak23 İşte kendimi öyle sartlayamiyorum. Yapabilsem ah ah şimdiye belki gitmişti kilolar da olmuyor. Biraz olsa ucu kaçıyor sonra

SuVeAtes ay benimde öyle de para verip gidince diyetisyene epey kilo verdim

16 gün sonra

Heyyy kızlar neler yaptınız naptiniz diyeti yaa ben dün fire verdim ama bugün aç karnıma tartildim 63.80 kg ben ilk başladığımda 69,70 tim sizlerde durumlar nasıl

suprizyumurta Ben pes etmiştim 3. Gun tekrar başladım tek öğün istediğimi yiyorum. Asıl amaç kilo vermekten çok kilo almamak kiloyu kontrol altında tutmak. Tabi böyle gram gram da olsa eksi oluyor. Bakalım bu nasıl ilerleyecek

basak23 ooo süper işte vermişsin cnm pes etme kaçamak bile yapsan ertesi gün devam et beslenmene inanirsak hersey olur pazar günü kaçamak yaptım valla eşimle kahvaltıya gittik şuan 63.30 falanim heraldw bu hafta fire vermek istemiyorum şu göbek gitsin başka bisey istemiyorum yaa

basak23 diyetisyen eşliğinde devam ettim ondan öncesinde kendim 2,5 kilo zaten vermiştim 69.7den 66.7 ye kendim verdim yani diyetisyenle 66.7 den başladım