incinmissindedi zaten şuana kadar ayakta durmamın sebebi çocuklarım yoksa çoktan canıma kıymıştım
Kızlar
suprizyumurta şuana kadar ayaktaysam bunun sebebi çocuklarım zaten yoksa çoktan canıma kıymıştım
perimasali802_ tamam kuzum 🫂🥹🥹
perimasali802_ keşke yapabilsem 😁
perimasali802_ 😂😂 kız ne güzel tavsiyeler veriyorsun.
Bahtsizbedevi_ Yapma bacım elin hafiften deyse bile oda beni dövdü diyip üste çıkıyorlar benimki öyle yaptı oda benim burnuma vurdu demişti 😅😅
Bahtsizbedevi_ vala canım inan bana takmamak lazım kendi keyfine bak. Ben artık hiçbirini umursamıyacam gerçekten degmiyor. Aileler yüzümden bu eşler ile aramıza soğukluk giriyor zaten bunu farkettim
incinmissindedi hak ediyorlar
incinmissindedi ya zaten onlarda onu istiyorlar bırakın aileleri boş verin gerçekten bir adamin gözünü oyle acamazsiniz ki
Bahtsizbedevi_ ne diyim ki Allah yardımcın olsun canım 🙏
perimasali802_ ayn vala bende artık boşverdim kendi mutluluğuma bakıyorum.
Sutlucikolati amin inşallah canım🙏🥹
incinmissindedi yok canım yapsamda gidip orda burda gururundan söylemez kimseye öylede gururlu biri😁
incinmissindedi aynen öyle canım zaten aramızın kötü olmasında ailesinin parmağı oluyo hep
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ gercekten bir adam için cocuklarını bu denli üzmeye deger miydi ?cidden senin saglıgında olmak için herseyi verebilicek insanlar varken sen bir adam için canına mı kıymayı düsündün ?sanırım dünyadaki tek erkek veya muhteseemmm kusursuz elmas inci tanesi bir koca ki kendi degerini hice sayıp onun ugruna yasamını sonlandırmak istemişsin .cocuklarının annesiz kalmasını bile düsündürmemiş sana galiba o kadar iyi bir baba! Biliyor musun birgün cocukların bir adam veya kadın için canına kıymaya kalkarsa sasırma veya kendinden cok deger verirse de sasırma cünkü onlar gördü
rouge_ canım inan o an yaşamak istemedim psikolojim alt üst durumda Allah inşallah eş ve ailesinden sorsun benim bu duruma gelmemin sebebi onlar Allah benim çocuklarımdan uzak bana yaşattıklarından misliyle çıkarsın onlardan 🥹
incinmissindedi öyle yapın zaten
Bahtsizbedevi_ Patlıycaksan ona patla kendine niye zarar veriyosun dertsiz insan yok ki neler var halimize şükür edeceğimiz
tazeann onun orası öyle tabi her halimize şükürler olsun
Bahtsizbedevi_ canım postunu okudum yeni yazmak kısmet oldu öncelikle çocuklarını düşünmek zorundasın intihar çözüm değil sanırım eşin ailenle aranın kötü olmasını istıyor eşine prim verme umarım en kısa zamanda düzelir aranız