• Düzenlendi

Bahtsizbedevi_ gercekten bir adam için cocuklarını bu denli üzmeye deger miydi ?cidden senin saglıgında olmak için herseyi verebilicek insanlar varken sen bir adam için canına mı kıymayı düsündün ?sanırım dünyadaki tek erkek veya muhteseemmm kusursuz elmas inci tanesi bir koca ki kendi degerini hice sayıp onun ugruna yasamını sonlandırmak istemişsin .cocuklarının annesiz kalmasını bile düsündürmemiş sana galiba o kadar iyi bir baba! Biliyor musun birgün cocukların bir adam veya kadın için canına kıymaya kalkarsa sasırma veya kendinden cok deger verirse de sasırma cünkü onlar gördü

rouge_ canım inan o an yaşamak istemedim psikolojim alt üst durumda Allah inşallah eş ve ailesinden sorsun benim bu duruma gelmemin sebebi onlar Allah benim çocuklarımdan uzak bana yaşattıklarından misliyle çıkarsın onlardan 🥹

Bahtsizbedevi_ canım postunu okudum yeni yazmak kısmet oldu öncelikle çocuklarını düşünmek zorundasın intihar çözüm değil sanırım eşin ailenle aranın kötü olmasını istıyor eşine prim verme umarım en kısa zamanda düzelir aranız