Hadi bakalım fotoğraftaki fincanı bulun😂 cok güzel birgün olucak bugün diye güne pozitif başlıyorum 🌤️böyle uyandığımda güzel seylerin olduguna inanıyorum ✨bugün yataktan cıkmak zor oldu bizim için ama cok iyi geldi yatagın iyice tadını cıkardık💆🏻‍♀️ sonra filtre kahve yaptım zaten kahve öğütüldügünde evi saran o taze kahve kokusu insanın kötü uyanmasını imkansız hale getiriyor ☕️bu saatte kahvaltı yapıcaz mis gibi sonra gelsin fotoğraftaki cicekler gibi kokma rutinleri 🌸🍀🧴🍒

1ladyy kız unutmuşum balık hafızalı plan ben herşeyi unutur oldum🤣🤣

1ladyy yaa ben az önce 2. Kupami ictim bile🤣 3. Icersem yollarim 🙈😂

basak23 yahu telefonu tuttugum elimle sigarayı tutamiyorum agzimda tutsam gozum yaniyor 🤣 disarda yanimda kulluk yok ucar gider vallahi üzülürüm 🤣🤣🤣🤣🤣

rouge_ ayyyy ne güzel çiçek açmış ağaç 🌸 bizde burda soğuktan donalım reva mı bu bizeeee😂😂

Bahtsizbedevi_ b12 eksikliği de olabilir bende çok unutkanım sana diyorum ama senden eksik yanım yok😂😂😂😂😂😂belkide daha fazlası 😂😂

Moonlight_ ay afiyet olsun ben hala temizlikle uğraşıyorum bitmiyor bir türlü evi boyattik ondan bu kadar uzun sürüyor 🤦🏻‍♀️ve 14 aylık huysuz bir bebeyle yapıyorum bunu 😂

1ladyy aman aman dur bisey demeyelim zaten burası normalde hep soguk😂🙏🌸

1ladyy aynıyız aşkım aynı bendede yok yok yani🤣🤣

basak23 he 🤣 onun icin yalan soyleyemem cok iciyorum 🤣🤣🤣 esimde kiziyor ama elimde degil sigarayi birakirsam 100 150 kilo olurum cok net 🥲

basak23 kahve sigara iyi geliyor agzim bos durmuyor en azindan 🤣yoksa atistiricak biseyler ararim hep

1ladyy haha benimde dün biraz kaldı bugün daha çok kaldı kızımı aşı yaptık da kucagımdan inmiyor atesi vs çıkıyor hep şurup verdim de çok huysuz hala