1ladyy haha benimde dün biraz kaldı bugün daha çok kaldı kızımı aşı yaptık da kucagımdan inmiyor atesi vs çıkıyor hep şurup verdim de çok huysuz hala

rouge_ nerede yaşıyorsun bizim burada oyle6😂😂😂buzzz

incinmissindedi kızz sadece mutfak dolaplarim kaldı yaşasınn😂😂yaaa hangi aşı vuruldu kaç aylık kıyamam ya

1ladyy 12 ay aşısı çok fena Allahım dünden beri perişan oldum sürekli aglıyor sürekli kucak istiyor, uyumuyor 2 dk gözleri kapansa inliyor. Oglumda öyle bişi olmamıştı, korkmaya başladım kötü bişi mi oldu diye

incinmissindedi ya bizde de öyle bir şey olmadı ama her çocuk çok farklıdır her aşıda mı böyle oluyor

1ladyy oyy sizin isiniz cok ondan😂 bendede var bi tane 21 aylik ayni huysuz olanindan🤣🤣🤣

incinmissindedi anladım benim kızımda da bir şey olmamıştı ama 12 aylık aşısı belki biraz fazla gelmiştir bünyesine şimdi nasıl

rouge_ hahahhha sivasss😂😂😂😂😂😂

1ladyy sorma sorma büyük oglum böyle degildi bu adindanmi burcundanmi nesilden mi neyden kaynaklaniyorsa artik bezdim🤣

@1ladyy

Anca gördüüüümmm yetiştimmi 😅

1ladyy hala aynı vala ateş ve huysuzlugu randevu aldım yarın için bi çocuk doktoruna muayene ettirecem. Bu ateşi inşallah enfeksiyon degıldir.

Moonlight_ bence yeni nesil çok fenaaa😂😂😂yani kime sorsam kimin çocuğunu görsem hep böyleeee