1ladyy hayır ilk defa bu ayki aşıda böyle oldu
Bi kahve ¿
Kbranur65 tere varmı kiz tereee ay nasıl da canim çekti
1ladyy oyy sizin isiniz cok ondan😂 bendede var bi tane 21 aylik ayni huysuz olanindan🤣🤣🤣
perimasali802_ yok kız 😂
incinmissindedi anladım benim kızımda da bir şey olmamıştı ama 12 aylık aşısı belki biraz fazla gelmiştir bünyesine şimdi nasıl
Moonlight_ ah bunların huysuzlukları hiç bitmiyor😂😂😂 ay maşallah 😍
1ladyy sorma sorma büyük oglum böyle degildi bu adindanmi burcundanmi nesilden mi neyden kaynaklaniyorsa artik bezdim🤣
1ladyy hala aynı vala ateş ve huysuzlugu randevu aldım yarın için bi çocuk doktoruna muayene ettirecem. Bu ateşi inşallah enfeksiyon degıldir.
Moonlight_ bence yeni nesil çok fenaaa😂😂😂yani kime sorsam kimin çocuğunu görsem hep böyleeee
incinmissindedi inşallah canım kaça yükseliyor ateşi
1ladyy dogru valla gittikce fenalasiyor bu nesiller artik gelecek nesillere bol sabir diliyorum 🤣🤣
1ladyy 38 buçuklarda ama belli başlı yerlerde var ateşi hani tüm vücutda deil. Kafası,alnı,koltuk altı,boynu ve sırtı. Digerleri hep buz gibi. Anlamadım diş yüzünden sanki salya da Çok fazla aktı dün. Ama bu gece iyiydi ateşi çıkmadı sadece hala huysuz
Moonlight_ aynen valla hem çok akıllılar hemde çok yaramazlar😂😂
incinmissindedi dişte olabilir diş ateşi 38 i geçmez canım halsizligi hem ateş hem diş yüzünden olabilir korkma
1ladyy işte bende o olabilir muhtemelen dedim ve randevuyu iptal ettim 😅