momd bu sadece başka yok yatakta hiç yok
Yansın Geceler🔥
incinmissindedi yani o arada sadece şakalaşma. Bizde öyle şakalar yok yatakta söylenir yada uzaksa mesajda dedimizde yaparız 🫣
momd bilmiyorum ki yatakta söyleme şeyini ne zaman geçicez acaba 4 yıla giricez evliyiz
incinmissindedi vala ben gayet açık açık eşime dedim bana argo kelimeler kullan hiç konuşmuyorsun sesin çıkmıyor kendinde yaparken inle dedim 🤣 😂 neyse bana argo kullandığı anda allahım ben bi ıslandım bi ıslandım o kelimeyi duymaktan ne kadar zevk aldıysam artık yıllardır o kelimeyi söylemesini beklemiş benim vajina 🤣🤣🤣🤣
incinmissindedi yani açık açık konuş bence ve sende söyle ki söylesin 4 yıl olmuş daha çekinmemek lazım.
Mesela
Sabaha kadr seni si…. Bilirim, içinde sabahlamak istiyorum am.. tadı çok güzel şu gö.. bak diyip vurması nası güzelmi böyle iyi mi gibi gibi argo olmasa da tahrik cümleler kullanabilir
Biyiklim yeni evliyken demiştim bir iki kere ama demiyor normal de bazen der ama yatakta demez. Bende mi bu gece sıkıştırsam biz bu adamla bi türlü oturup konusamıyoruz sorunları ya ya kavga ediyoruz ya da çekiniyoruz 😂
momd evet onları kullansa daha güzel geçicek de herşeyi sessiz yapıyor bende anlamadım. Gecelikle görünce gelip arkadan sarılır yada normal sarılırken şaplak atar ama gene konuşmaz 😂😂. Ben bu gece bi deneyim bakalım konuşmayı
incinmissindedi sen başlat konuşmayı yada zevk aldını hissettir konuşmaya başlar yada o anda soru sor konuşur
mirzaarel-12 yumuşak mi seversiniz sert mi
Tabi ki sert
mirzaarel-12 2)yalamayı seversiniz yalatmayi mi
Yalamayı
mirzaarel-12 ilişki esnasında en çok ne demesi hosunuza gideer
Amın kalktı mı
Seni parçalayacagim
mirzaarel-12 ilişki sonrası keyif için ne yaparsınız
Sigara keyfi 🚬
incinmissindedi benim eşim de utangaç biri aslında ilişkide hiç utanmaz biri oluyo 😂bence şöyle canım utanma
Biyiklim yarım saat önce geldi işten biraz oturup annesine indi. Gelince bi açabilirim konuyu inşallah 😅
incinmissindedi ilişki esnasında aç birden söyle bence 😂
Biyiklim direk ne söyleyerek başlıyım ki🤔🤔
incinmissindedi bende başlarda inleme dışında bişey demezdim pek burayla tanışınca içimde ki ruhi keşfettim diyebilirim cekingenliklerim gitti isteyen taraf olmaya başladım sık sık buranın etkisiyle çokta şey öğrendim ne yalan söylim eşim söylerdi de çok değil ona karşılık verince o da açıldı gibi oldu söylerdi ara ara arttı sadece. Benim kocam kendini kaybediyor bu da beni daha çok azdırıyor beni istiyor oluşu benden zevk alışı nevri dönüyor adamın içerde iken😅🙊
incinmissindedi ha bide göz teması kurun mutlaka gözünüz kapalı sevişmeyin eşim arada bir yapar erken gelmemek için gözünü kapatiyor açtırıyorum gelmemek için kivranmasi ayrı yükseltiyor beni sizde gözlerine bakıp ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin ilkin sonra hoşuna gidiyor mu nasıl diye sorun mutlaka cvp verir
mca bikaç önce benimkifd öyle oldu inleme ohlama vs Gerçekten onu ilk defa böyle gördüm ve bende daha çok istek arttı. Neyle başlıyacam nasıl başlıyacam bilmiyorum. Ama bu gece diğerlerinden daha güzel geçsin istiyorum. 🤭😅