• Muhabbet
  • Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢

Eskobar affetme gibi bi durum olamaz bikez yapan bidaha yapar bizim için evlilik bitti o gün

o_hayat_benim boşandığından beri cinsel isteğini bastırıyormusun
    Sevgi sözcüğü kullanma gözünden uzak olsun gönlündende çıkar
    Boşandın diye cinselliğin olmayacak diye birşey yok illa biriyle olacak diyede birşey yok
    Olacaksada eğer başkasıyla ol başkasıyla olsan bu kadar kızmazdım üzüldüm
    Ama vicdan azabınada gerek yok tiksiniyorsun biliyorum bunu atlatmak için dertlenme lütfen boşver artık farkındasın zaten herşeyin bu daha güzel

Eskobar rabbim doğru insanı karşına çıkarır inşallah ehline denk gelmeyen herşey ziyan oluyor
      Bunu biriyle ol gibi algılama exten next olmaz
      Yanlış oldu yanlış kişiyle oldu ama kızın var ayakta dik dur

o_hayat_benim olabilir her insan hata yapar. Önemli olan hatanı anlayıp bi daha öyle bi yanlış yapmamakkk

Eskobar Cinsel dürtülerimi bastırıyorum daha kimseyle bi münasebetim olmamıştı ama okadar da istekli değildim

o_hayat_benim tamam kolay değil ama bir yanin affet diyor ama peki yaşadıkların
        Uzak dur canim yani yinede senin hayatın ama sana yapılanları da unutma iyi gözükmeye çalışıyor şerefsiz

Eskobar @o_hayat_benim kesinlikle bende katılıyorum neler yaşattı..ateşle barut yan yana durmaz bu şekilde yumuşatmaya çalışmasın..boşluktasın onun tenine alışıksın özlediğini düşünmen normal..kesinlikle aşıp yoluna bakman lazım

Medusa yalnız kalma gibi bir durum olmayacak artık kızını halka açık alanda görüp gidecek

Eskobar evet ama ben evlenmeden ilişkiyi doğru bulmuyordum büyük konuşmamak gerekiyormuş

lgrth ben aslında normalde unuttum onu tamamen yoluma bakıyordum asla aklıma gelmiyordu birden çıkageldi ne bileyim şeytana uydum ama pişmanım

o_hayat_benim nefis işte ateşle barut yan yana olmuyor aynı çatı altında ne kadar tutsanda muhakkak olur bir şeyler baştan o kapıyı açmamak lazım neyse canım bunu kullanarak tekrar kendisine çekmesin de