ceren1998 sanki ona kendim isteyerek davetiye vermişim gibi hissediyorum 😓
Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢
o_hayat_benim yine de yüz bulmasın da neyse
lgrth bulamaz artık kızım dışında aramamasını söyledim O günden de bahsetmemesi konusunda uyardım
o_hayat_benim illa biriyle olunca alınmaz ki zevk
Aletler falan var bunun için bi şans ver derim
Sutlucikolati he bende bilmiyodum olayı neuse. Amaan olmuş aşko bişiler olsun sağlık olsun napalım 😊
(😂)
o_hayat_benim Yani evli değilmişsin Allah’tan ama tabi boşandığın için günaha girmişsin tövbe et Rabbim kabul eder tövbeleri.
dertetmempertederim2 sen nerelerdeydin yoktun 🤣
Eskobar ben o aletlere pek sıcak bakmıyorum ablam annem falan bulsa evde görse çok utanırım 😂😂
1prensesannesi o geceden sonra yüzlerce kez tövbe ettim namaz kılıp inşallah kabul olmuştur 🥺
Sutlucikolati hava almaya gittim geldim dkfnfkkd
dertetmempertederim2 tovbest. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
o_hayat_benim Böyle şeyleri paylaşıp,başka insanları şahit tutmanız doğru değil.
Yapacağınız şey,tüm kalbinizle tövbe edip,tekrarının yaşanmaması için tedbir almanız.Allahın gizlediği bir şeyi açığa vurmak,anlatmak size fayda sağlamaz.
gizew burda herşey gizi olduğu için anlattı galiba
gizew şahit tutmakla alakası yok burda herkes herkese herseyini anlatıyor değil mi niyet önemli benim niyetim bu değildi sadece bi nebze içimi dökmekti sen bence olayı çok farklı anlamışsın 😇
o_hayat_benim bende bakmıyorum ama dene derim şu titreşimliler falan iş görür herhalde mecbur olunca denenmedik şey bırakmayız😂
o_hayat_benim eder Rabbim ya kapısına geleni geri çevirmez
Eskobar burda okumuştum kullanan varmış 😂😂
1prensesannesi inşallah 🤍
o_hayat_benim kullan derim böyle bastırmayla olmaz tadını alınca boşluğa düşer insan
Rabbim sana güzel kapılar açsın
Bir an önce başından o bela defolup gitsin