o_hayat_benim boşandığından beri cinsel isteğini bastırıyormusun
Sevgi sözcüğü kullanma gözünden uzak olsun gönlündende çıkar
Boşandın diye cinselliğin olmayacak diye birşey yok illa biriyle olacak diyede birşey yok
Olacaksada eğer başkasıyla ol başkasıyla olsan bu kadar kızmazdım üzüldüm
Ama vicdan azabınada gerek yok tiksiniyorsun biliyorum bunu atlatmak için dertlenme lütfen boşver artık farkındasın zaten herşeyin bu daha güzel
Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢
o_hayat_benim olabilir her insan hata yapar. Önemli olan hatanı anlayıp bi daha öyle bi yanlış yapmamakkk
Eskobar Cinsel dürtülerimi bastırıyorum daha kimseyle bi münasebetim olmamıştı ama okadar da istekli değildim
o_hayat_benim tamam kolay değil ama bir yanin affet diyor ama peki yaşadıkların
Uzak dur canim yani yinede senin hayatın ama sana yapılanları da unutma iyi gözükmeye çalışıyor şerefsiz
o_hayat_benim Eğlendim kovdum de geç ya, ne takıyosun bu kadar😂😂
Eskobar dedigim gibi postunu okuyana kadar asiri asiri takilinicak bisey degildi bana gore ama aldatilmanin affi yok
Sutlucikolati haklısın ama işte bende bi hataya düştüm
Medusa açarsa konuyu böyle söylücem
Eskobar @o_hayat_benim kesinlikle bende katılıyorum neler yaşattı..ateşle barut yan yana durmaz bu şekilde yumuşatmaya çalışmasın..boşluktasın onun tenine alışıksın özlediğini düşünmen normal..kesinlikle aşıp yoluna bakman lazım
ceren1998 bence de eski eş kontenjanından faydalanmış 😊
o_hayat_benim bastırmana gerek yok nırmal birşey
o_hayat_benim Yani büyütme kendi içinde, kendini de suçlama. Tekrarı olmasın diyosan da yalnız kalmayın
Medusa yalnız kalma gibi bir durum olmayacak artık kızını halka açık alanda görüp gidecek
Eskobar evet ama ben evlenmeden ilişkiyi doğru bulmuyordum büyük konuşmamak gerekiyormuş
lgrth ben aslında normalde unuttum onu tamamen yoluma bakıyordum asla aklıma gelmiyordu birden çıkageldi ne bileyim şeytana uydum ama pişmanım
o_hayat_benim yapicakk bisey yok canım bundann sonrasina bak ❤️
o_hayat_benim nefis işte ateşle barut yan yana olmuyor aynı çatı altında ne kadar tutsanda muhakkak olur bir şeyler baştan o kapıyı açmamak lazım neyse canım bunu kullanarak tekrar kendisine çekmesin de
lgrth yasak şeyler tatlı gelirmiş canım insana Allah korusun
lgrth çekemez ben ona karşı netim ama o gece ne olduysa birden oldu asla yapmam olmaz dediğin herşey başıma geliyor lanet ediyorum böyle işe ben☹️😕