Niyet ettim daimi bakımlı olmaya
hzl123kk tabiki diom ga istisna dırumlar sadece yenş anneyim ilk bebek il doğdu zamanlar ve sonrako diş atak dönemleri bunlarda elim kolum bağlandı ama o arada bile korkuyorum diyip ağlamıştım bu durum bende psikoloji bozuyor bazı ınsanlar gram işi yok her yerde geziyor ama asla duş almıyor. Mağaza da çalıştım zamanlar vardı evli kadın yani mercimek kokusu ve ger kokusu kokuyordu ama yoğun bir koku asla günlük koku değil ten kokusu ya dedim Buda evli hani ıyyyy erkek olsam bi yerim kalkmaz yanlış anlaşılmasın kadın saatlerce magaza esya dağıttı o saatlerinden yarım saat duşa verebilir bazı erkeklerde aynı çok şükür eşimde benim gibi giyimden çok koku duşa önem verir asla kokmaz hep duş traş köpüğü parfüm kokusu var
hedef asla öyle düşünme inan bende çok kes bu kafaya geldim çirkinim diyip ağladım zaman zaman oluyor kendine zaman ayır ev işi bitmez yemek bitmez dışarda işin varsa o iş bıtmes bunlara ara verip kendine zaman ayır. Bebeğim yeni doğdında bir hafta duş alamadım oldu iki ay kaşımı alamadım o kadr psikolojim alt üst oldu gebelikte aldım kilo doğumdan bir ay sonra tamamı gitti stres sıkıntı yüzüm sarardı boşanma aşamasına gelmiştim hatta eşime boşan dıye yalvarmıştım şimdi de sıkır sıkır giyinmiyorum ama yapabildim kadr mesela sabah oğlum beşikte oynarken Onbes dk duşa girip çıktım hemen giyindim hafıf makyaj işler vardı bıraktım biraz mola dedim kendime zaman ayırmayı öğrendim
hedef eski postuna da şimdi baktım. Evde bakımlı ol falan ama yerinde olsam valla intikam alırdım öyle bir yapım var bakımlı ol be eşine ıyyyağzın kokuyor istemiyorum diyip burun kıvır yap acısını çıkar şıkır şıkır ol seksi ol ama yaklaşma konuş gül şakalaş ama yan cebime yap senin özgüvenini kıranın özgüvenini kır hiç acıma. Eşim ben konuşurken beni dinlemio yada kırıyor yada laf kesiyor başka işle meşgul oluyor diye bende tamamen sustum kızdı kızdı sonra aman dedim memlekete gittim orda daha da sustum bazen çıldırtmal gerek sonra ben ona yaptım bunu konuşurken başka şeyle ilgilendim sonra nasılmış yaptını yaptım dedim bu şekil anlar erkeklere bısey anlatılmaz ama gösterilir
momd Ben de onu ezikledim yaptıklarını yaptım ama bu onu benden uzaklaştırmaktan ve ailemizin huzurunu dağıtmaktan başka bir şey yapmadı. Rahat olsam çeker giderdim. Ama çocuğum var onu düşünmek zorundayım. En makülü hiç böyle biriyle yola çıkmamaktı. Eşinin değerini gül gibi bilenler var. Sen gönlümü doyuruyorsun karnımı doyurmasan da olur diyen var. Yemeklerim muazzam evin tertemiz çiçek gibi, çocuğuma gül gibi bakıyorum. Ama yine de kırılıuyorum ben bunları hakedecek bir şey yapmadım.
- Düzenlendi
hedef valla bulmuş bunuyor fizik yapın iyi bakımlısın öğretmensin iyi anne eşsin mücadele veriyorsun gözü kör olmuş görmüyor inan seni görmek isteyen insan her şekil görür zaman zaman bizde eşimle sorun yaşarız bazen kırıcı olur farkında değil ama iyi yönleri bunu dengeler yani kolun kolum kadr olmuş göbeğin göbeğim kadr bunları dedinde kırılırım ama sevioö böyle beğenım iltifatları da eksik olmaz illa her evde sorun vardır birbirimizden sıkıldımız olur ben giderim memlekete o zaman kıymet anlar değer bilir ama önemli olan görmesi işte sana hiç iltifat etmiyor mu yani hep mi sana kötü acaba
momd Hayır bana karşı kötü değil hep. Yani şöyle ; benim eşim biraz işkolik. Yeri gelir iltifat eder bana ama bazen de bir uzak duruyor. Soğuk, yapısı böyle biliyorum ama geçen gün bir anda bana sende ezik psikolojisi var dedi. Yani sakin olabilirim kırılınca susan biri olabilirim ama bunu demesi beni dağıttı. Günlerce çıkmadı aklımdan. Bunun gibi şeyler. Başka kadınların özgüvenini vs görüyor bşkalarının bir işi başarabileceğine inanıyor ama ben nasıl bir izlenim yarattım onun gözünde bilmiyorum ben bazı şeyleri yapamayacakmışım gibi davranıyor.
hedef kimisi tesettürlü ister, kimisi açık erkeklerin fantazi leri çok farklı bende kapalıyım eşim kapalı elbise giydiğimde yanaşır. Peruk falan da kullanan varmış bende denemek istiyorum. Burda bununla ilgili çok post var bende yeni yeni öğreniyorum
hedef nerelerden aldınız etek ve elbiseyi link verebilir misiniz
hedef aslında erkekler bakımlı bakımsız kadın seviyor diye bisey yok erkek kendini seven kadınları seviyor yani sen ne kadar eşin için hazırlanırsan hazırlan o adam etkilenmez ne olur biliyor musun ilk hazırlandın dedigin gibi topuklu falan da giydin yeni oldugu için adamın dikkatini ceker ikincisinde yine hosuna gider ama 3. Gitmez artık normal karsılar cünkü sen onun için yapıyorsundur ve bu o kadar bellidir ki sen olmadıgın o kadar bellidir ki haliyle etkisi de gecicidir ama sen kendin için bakımlı olur kendini seversen o adam etrafında sürekli döner cünkü senin enerjin degişir dişiligin ortaya cıkar sen mutlu olursun ve tüm hanenin havası degişir tadından yenmez işte bakımlı kadınlar el üstünde tutuluyor denir ya bunun nedeni o konusu açıldığında eşimin benden o cok bakımlı kendini seven bakan biri veya gozumun yasına bakmaz zaten güzel de biri diye bahsetmesi benim cok hosuma gidiyor cünkü ben kendim için yapıyorum ben niye onun için yapayım ki o benim etrafımda dönsün konuya gelirsek sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkarım dişlerimi fırcalarım kahvemi içerim yemegimi yerim ve dusa girerim bazen de direk dusa moduma gore once kokusuz bir temizleme ürünüyle komple temizlenirim sonra mis kokulu bir duş köpügü kullanırım sac rutini günümse dusta sac tonigi sirkesi veya maskesi yaparım vücuda peeling (eger oncesinde kuru fırca yapmadıysam) sonra duştan cıkar yine aynı kokularda krem veya yag ile bütün vücudumu nemlendiririm üstüne vücut spreyi parfüm sac parfümü Deodorant falan giyecegim seye gore ışıltılı krem kullanıırım kısa giyersem bacaklarıma dekolte giyersem dekolte bolgesine sürerim gibi gündüzleri ev kıyafetleri giyerim böyle sık ama rahat seyler cünkü kargolar geliyor birileri gelebiliyor diye ..sacımı mutlaka havalı hacimli şekillendiririm bu zaten bütün havanı değiştiren bisey kirpiklerime bisey sürerm bazen dogal kirpikler takarım renkli dudak ürünü falan eger makyaj yapmıyorsam makyaj yaparsam da tam yaparım diger kadını kadın hissettiren en önemli sey eller ve takılar ellerime mutlaka sürekli krem süreririm her odada heryerde bir el kremi bulunur aksamları da el maskesi yaparım genelde ve takı takarım giydiğim seylere gore cok da severim. goz kremi goz maskesi serumlar iste o günki ihtiyacıma gore hepsi degişiyor agız hijyenine cok onem veririm haftada 2 beyazlatıcı ürünler kullanırım diger günler normal diş macunları ve cantamda hep temizleyici sular bulunur bir yere gidersem oglen falan dişlerimi fırcalayamazsam mutlaka gargara yaparım temizlerim veya diyelim ki yoldayız bunu yapabilecegim yer yok direk sekersiz seker alırım ve onu kullanırım bu da dişlerin temizlenmesini sağlıyor ferahlatıyor yani gülüşler her zaman beyaz olmalı agız hep tertemiz ferah kokmalı aksam rutinim de degişiyor işte haftalık rutinim hepsi degişiyor fakat uzadı diye burda kesiyorum zaten okuyabilirsen helal olsun
hedef evde topuklu ayakkabı giysem eşim evi terkeder hic sevmiyor sesini 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
rouge_ Hepsini okudum maşallah size. Gerçekten aslında aradığım ve günlük rutinim olmasını istediğim şeyler hepsi. Ancak şu kısmı nasıl yapabiliriz ? Yani ben normalde tesettürlüyüm. Dışarda farklı , eşime farklı , evime gelen kadınlara karşı farklı giyiniyorum. Yani 3 çeşit giyinmek inanın bu kadar şeyle o kadar zor ki. Bir gün içinde … onun dışında doğal güzelliğe inanıyorum. Ben ne yaparsam yapayım özgüvenim eksildi çok fazla. Aslında özgüveni , kendisine saygısı ve sevgisi olan biriydim her zaman. Saçlarım azalıyor, o kadar bakım yapıyorum ki saçlarıma düzelsin diye. Minoxidil sprey, yağlar, duşta tuzsuz şampuanlar, duş sonunda davines krem..
bu sadece saç rutinim .. ama güçsüz saçlara ne kadar bakımı uygularsanız uygulayın güzel durmuyorsa durmuyor.
Çok üzülüyorum. Keşke bende eşimin başını döndürebilecek kadar güzel olabilseydim.
- Düzenlendi
hedef cok güzel kadın olduguna o kadar eminim ki bu arada cidden söylüyorum iltifat kibarlık amaçlı degil..gücsüz saclara zaten cok ürün uygulanmamalı bazen biz cok ürün kullanırsak cok bakarsak iyilestiririz sanıyoruz ama öyle değil bende de zibilyon tane ürün var ama emin ol sac için kullandıgım ürünler haftada 3 ürünü gecmez ki saclarım güclü olmasına ragmen. Peki neden 3 farklı tarzda giyiniyorsun böyle genc tesettürlü kişiler goruyorum o kadar güzel modern giyiniyorlar ki benim de kapanasım geliyor oyle bir stil olusturabilirsin kendine dışarısı için içerde de cok gelen gidenin varsa yine salas sık seyler giyersin geceleri de eşine ozel giyinirsin istersen yani 3 farklı tarz olarak bundan bahsediyorsan hepimiz öyleyiz hepimiz evde farklı dışarda farklı yatakta farklı giyiniyoruz veya giyinmiyoruz🙄
hedef canım saçlarım güçsüz demişsin eğer önlerden seyreklik varsa tepelik kullanabılırsın gerçek saç olanından harika duruyor
rouge_ Bu arada birde gerçekten tüm bunlar bana normalde zûl gelen şeyler. İki üniversite mezunuyum. İlim ve bilim anlamında kendimi yetiştirmeye çalışırken tüm bunları eşimi razı etmek için yapıyorum. Gözü kaymasın , evliliğine pişman olmasın diye. Bu haksız söylemlerini hakketmediğimi biliyorum . Sesini duymak isteyene bir bahane vardır. Görmek isteyen anını kollar , sevmek isteyen bir sebep bulur . Gelmek isteyen koşar , değer veren değişir . İnsan isterse her şeyi yapabilir. Benim gibi… ama istemeyen bir neden bulur.
Eşim çok incitti. Sonuçta evliyiz ve çocuğumuz var. Ne olur sanki kusur görmesen. Sen istedin sen aldın beni.. çocuğunun hatrına onun mutluluğu için değmez mi annesini mükemmel görsen ..
bahaneler kaçmak isteyenler için. Ömrümüzü kovalayarak geçiriyoruz , en güzel günlerimizi kaçırma pahasına.
rouge_ Teşekkür ederim iltifatınız için.
Zaten bende modern giyiniyorum ama yinede bilmiyorum. Yukarda dedinizya kendim için yapıyorum , kimse için değil. Bende kendim için yapıyormuş gibi nasıl davranacağım ki ? Dışarda evet kendim için . Ama evde topuklular , süslü olmalar eşim biliyor ki onun için yapıyorum. Yorumları okuduğumda şunu gördüm ki eşim sanki mükemmel yakışıklı biri sanmayın. Normal klasik. Yani bakımlı ama öyle artist falan gibi değil. İş adamı oldupuniçin genelde kadınların ilgisini çekiyor. Korkuyorum