gizew

ceren1998 evet yurtdışı fiyatina baktim simdi 75 euro gayet makul bir fiyat, trde malesef herseyde olduğu gibi parfum fiyatlarida ucuk🙄

Moonlight_ sen ne almayi dusunuyorsun ? Bn saatleri cok diye parfum alim dedim cunku baska secenek yok,elbisede giymeden denemeden asla almaz biraz zordur o konuda😂 parfum yanina guzel bir pasta birde aksam yemegi ismarlarim daha ne olsun☺️

karamelek21 aynen canim dedigim gibi herkese göre degisiyor bu koku meselesi🙈

karamelek21 ben onun dogum günü gecen hafta süpriz yaparak kutladim hazir bebise bakacak kisi varken kacirmiyim dedim🤣 ama hediyesini vermedim daha gününde vericem 🙈 ben saat ve kartlari icin cüzdan aldim canim

Moonlight_ aa bak yanina birde cuzdan alim bulursam güzel birsey iyi fikir oldu☺️, bende bugun calistim haftanin geri kalani evdeyim guzel bir organizasyon yapim sevinsin erkegim

karamelek21 oh süper bolca zamanin var 😍 ben bi pasta alirim yemek hazirlarim güzelce öyle kutlariz artik cocuklarla 😅

Moonlight_ oghh daha ne olsun ailenle huzurla kestiginiz nice pastalariniz olsun ☺️ iyiki doğmuş heriflerimiz😂

karamelek21 amiin hepimizin insallah canim 🤲🏻🌸 ay evett iyi ki dogmuslar ne kadarda sanslilar hayatlarinda oldugumuz icin😜 🤣