Biyiklim Sutlucikolati e ama üstteki ilk iki arkadaş da bizim gibi anlamış soruyu bizim suçumuz ne 🤣🤣
perimasali802_ incinmissindedi klitoris uyarılıyor el yada oyuncaklar ile sürtünerek olduğun klitoris orgazmdir canısı Vajinal ise oda oyuncaklar ile olabiliyor ama canlısı daha iyi oluyor sulu sulu 🤣🤣
Sutlucikolati perimasali802_ canlısı daha iyi oluyor sulu sulu 🤣🤣 Sulu sulu seven tek ben degilmisim 🤣🤣🤣🤣
TombulHatun perimasali802_ yok yok 2 dk zevk için kendimi harcayamam siz devam ben elendim arkadaşlar yaşlandm 😂😂
Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati 1- sex sırasında hoşunuza giden argo kelime? Amını parçalayacam yırtacam Sutlucikolati 2- klitoral orgazm mı? Vajinal orgazm mı? Her ikiside oluyo bende Sutlucikolati 3- sexte yapmak istediğiniz ama eşinize söyleyemediginiz fantezi nedir? Şömine önünde fena olmazdı yada arabada Sutlucikolati 4- eğer 1 günlüğüne eşiniz hariç biriyle birlikte olma şansınız olsa bu kim olurdu? Hiç düşünmedim eşimden başka kimseyle yapamam
Elisam2022 1-Sen benim orospumsun yatakta çok iyisin tasma tak gezdir beni diyor djdj 2-Vajinal tam olarak yaşamadım o yüzden klitoral 3-Yapmak istediğim değil de fantezi olarak grup seks 4-Isim olarak değil de bi zenci olabilir 🤦♀️
incinmissindedi Sutlucikolati kız orman yok burda 😂 arabada da Güzel olur, koydum kafaya bi gün arabada da azdırmayı düşünüyorum 😂