incinmissindedi Biyiklim hayır yapmadı hiç bikaç defa şaka ile karışık söyledim oralı olmadı. Ama ona yapmama bayılır bunu mu kullansam yaptırmak için
Biyiklim incinmissindedi sen de yapma inşallah yapmamışsındır da, bence bunu da kullanma istese yapar zaten sen bosalmana bak
Biyiklim lgrth evet benim kız büyük doğurduğum da 4 yaşını dolduracak bana yardımcı da olacaktır diye düşünüyorum 🤭 😂 inşallah öyle olur bakalım
lgrth Biyiklim aynen canım seninki normalde de akıllı yaş aralığı güzel işini kolaylaştırır inşallah 🙂🙂
Biyiklim incinmissindedi bence o günlerde de yapma o yapsın sonra sen yaparsın bol bol 🤣şahsen ben bi kere para ile sadece etrafı yalamış gibi yaptım 🤣 kendisi ben izin versem her gün yapar ama sana bisi diyim mi eşinin oral yapması da acayip zevk veriyor 😋😋
Biyiklim lgrth benim ki ama çok kıskanç babasıyla yan yana gelince gelip beni dövüyor 😂 babasına çok aşık bakalım inşallah kardeşini bu yüzden dolayı dövmez 🤭🤣
incinmissindedi ceren1998 benimki midesini bulandırıyor 😅 hatta sevişme sırasında ben ona oral yaptığımda öpüşmek istemiyor 😂, deli midir nedir, bende daha yapmam o zaman
Biyiklim incinmissindedi boşver o zaman hep onun için Dr çabalama kendin için yap kendi zevkine bak o istiyor diye yapma yani
incinmissindedi Biyiklim aynn çok nadir yapmak istiyorum zaten, ona kalsa her ilişkide yapacak ama yok öyle bir dünya 😏😅