Biyiklim incinmissindedi sen de yapma inşallah yapmamışsındır da, bence bunu da kullanma istese yapar zaten sen bosalmana bak
Biyiklim lgrth evet benim kız büyük doğurduğum da 4 yaşını dolduracak bana yardımcı da olacaktır diye düşünüyorum 🤭 😂 inşallah öyle olur bakalım
lgrth Biyiklim aynen canım seninki normalde de akıllı yaş aralığı güzel işini kolaylaştırır inşallah 🙂🙂
Biyiklim incinmissindedi bence o günlerde de yapma o yapsın sonra sen yaparsın bol bol 🤣şahsen ben bi kere para ile sadece etrafı yalamış gibi yaptım 🤣 kendisi ben izin versem her gün yapar ama sana bisi diyim mi eşinin oral yapması da acayip zevk veriyor 😋😋
Biyiklim lgrth benim ki ama çok kıskanç babasıyla yan yana gelince gelip beni dövüyor 😂 babasına çok aşık bakalım inşallah kardeşini bu yüzden dolayı dövmez 🤭🤣
incinmissindedi ceren1998 benimki midesini bulandırıyor 😅 hatta sevişme sırasında ben ona oral yaptığımda öpüşmek istemiyor 😂, deli midir nedir, bende daha yapmam o zaman
Biyiklim incinmissindedi boşver o zaman hep onun için Dr çabalama kendin için yap kendi zevkine bak o istiyor diye yapma yani
incinmissindedi Biyiklim aynn çok nadir yapmak istiyorum zaten, ona kalsa her ilişkide yapacak ama yok öyle bir dünya 😏😅