firdevskartal momdakiler benim pasif oluşumu linçlediler. Yani neden kayınvalidenle kavga etmiyorsun, sen de normal görüyorsun demek ki, ben olsam boşanırdım vs vs. Ama boşanmak dile kolay yani. Ailemin evine mi gitsem acaba o konuda muallaktayım

basak23 birliktelik günlerinde geldi, onun dışında gelmezdi. Kavga ettim madem sadece tatmin olmak için geliyorsun hiç gelme diye. Hiç almıyorum artık 3-4 gün oldu daha. Aklını başına alana kadar da odaya almaya niyetim yok.

basak23 hayır, hamile olduğum için çok fazla birlikte olamıyoruz zaten. Haftada 2 falan gelir, bittikten sonra uyurdu. Geri kalan günler annesinin yanında olurdu

ah aaaahhhh 😏

• Düzenlendi

yesilgozanne Valla bacım ben bu kadar bile beklemezdim yani 2 ay ne demek 3 gün 4 gün Hala devam ediyorsa çeker giderdim anneme hiç de bunu çekmezdim. O zaman çok istiyorsa anasının koynunda Eteğinde uyuyabilir. Kendine yaptığın strese degmez

yesilgozanne kaynananada pes yani misafir olarak kalabilir ama eşinin senide ihmal etmemesi gerek bide hamilesin ya hicmi düşünmüyor demiyor oğlum git karının yanina diye bu kadarda olmaz ama ailenle aran iyiyse kaynanan evden gidene kadar aile evine git belki anlarlar

basak23 ayda yılda bir annem geliyor onu da zehir ediyorsun ne var bunda diyor gerizekalı

sessiz149

sessiz149 yani sorsan çok imanlı insanlar ama gel gör ki. Kaynanama da açsam bu konuyu çok eminim ne var bunda vs gibi şeyler diyecek. Ben de iyice büyüsün istemiyorum yakında gideceğim falan diyor bakalım. Surat yapıyorum diye fazlalık hissetmiş kendini. Hayret birşey. O gidince herşey başlayacak. O ses çıkarmıyorsa bile eşimin aklı yok mu ya çocuk mu bebek mi bu. Bayaaa uzatıcam aylarca

yesilgozanne bak şu eşin odaya gidince sende gidp hayatım yatağında yatmşcak misin annesı rahatsız etme demek şahsen bunu eşim yapsa annesi kızar yada abim yapsa annem bende yapsam annem kızar eşinin yanına gitsene der hoşlanmazlar annede problem var ama eşinde de gerçekten tuhaf ben 11 aylık bebeğimi bile eşi varken nadiren yatakta bırakırım yatağına koyarım kocaman adam annesının yattı yerde neden uyur tamam özlemiştir kalır sohbet ederler ama uyumak olunca senle yatağa girmeli

momd daha önce 4-5 kez rahatsız olduğumu söyledim, gitme dedim umursamadı. Yani bunu yapmaya gururum da yok açıkçası. Çok fazla gitme dedim çünkü

yesilgozanne
                Allah akıl fikir versin diyorum öncelikle. Kayınvaliden misafir belliki bu durum hoşuna gidiyor. Aksi durumda oğlum neden burda yatıyorsun karının yanına git derdi. Aklı kesmiyor da demiyor diyemem. Kayınvalidenin bal gibi hoşuna gidiyor bu durum. Koskoca görmüş geçirmiş kadın da böyle yapıyorsa oğlu neden yapmasın.