Bahtsizbedevi_ bende aynj durumu yaşıyorum ve 2 gün önce ürolojiye gittim kum döküyorsn dedi çok ağrılı idrar yaparken karnım fln hep ağrıyo
Kızlar oğlum 🥹
Bahtsizbedevi_ kum döküyor olabilr veya enfeksiyon neden çocuk acile gitmiyorsun canım haftayı nasıl beklesin çocuk. Başı ağrıyan acile koşuyo
Bahtsizbedevi_ idrar yolu enfeksiyonu belirtileri gibi ama yinede doktorun bakmasinda fayda var çok geçmiş olsun
Bahtsizbedevi_
Geçmiş olsun Yeşim. Çocuk acile gitseniz orada da muayene olur. Haftaya kadar o şekilde sen de, oğlunda nasıl dayanacaksınız.
Bahtsizbedevi_ geçmiş olsun ama cumaya kadar bekleme çocuk 1 hafta o acıyla nasıl beklesin acile götürsen daha iyi
egce evet canım inan gece kaç kere kalkıp öpüp acıyomu diye sordum sarıldım🥹
Mommy12 evet oyuna dalıp unutuyo az önce zorla içirdim bende pek içmem şu oyüzden benimde böbreklerde sıkıntı oluştu kum döküyorum arada susuzluktan dolayı
Bahtsizbedevi_ o kadar bekleme zamanına yazık. Acile götür hemen orda tahlil vs bişe yaparlar en azından randevu vaktine kadar acısı azalır. Hatta bizim burda sadece çocukların bakıldığı hastane var yasadiginjz yerde de varsa hemen bı çocuk aciline götür bekleme o kadar canı yanmasın yazık. Geçmiş olsun
TombulHatun sağol canım benim acile götürmeyi düşündüm ama burda pek ilgilenmiyolar götürseydim biz anlamayız çocuk cerrahisine gidin deyip gönderirlerdi eşimde söyledi götürelim diye ama böyle düşününce bide hava yağışlı aracımız yok eşimin çalıştığı iş yerine ait motor var 9 aylık bebeğimde olduğu için götüremedik maalesef
anonim9 çok sağol canım benim ama burda yok çocuk acili götürmek bile biz anlamayız deyip gönderirler ilgilenmezler başından savarlar hatayda yaşıyorum
belladonna sağol canım benim hatayda yaşıyorum buradaki acilde başından sahip biz anlamayız deyip gönderirlerdi götürsekte pek ilgilenmezler
karamelek21 sağol canım benim googleden baktığımda idrar yolu enfeksiyonu diyodu ama nasıl olurki idrar yolu enfeksiyonu temizliğine önem veren biriyim
Bubenimoykumm canım burdaki acil pek ilgilenmiyo maalesef bizim alanımız değil biz anlamayız deyip başından savardı götürseydimde
heln bende kum döküyorum bazen benimde kasığımda ağrı oluyo mide bulantısıda oluyo bende kum dökerken susuzluktan oluyomuş Dr öyle demişti ama oğlumun öyle bişeyi yoktu 2 3 gündür ağrısı oluyodu dünde kanaması olsu idrardan hemen sonra oluyo
Bahtsizbedevi_ çok geçmiş olsun canım acile de götürsen daha iyi olur hemen yönlendirirler de kanda iltihaba bakılıp ilaca başlanır. İdrar yolu enfeksiyonu gibi geldi bana. Ne acı çekiyodur kuzum ya kıyamam
Bahtsizbedevi_ anladım canım maalesef bazı yerler öyle ama bebeğinizde varmış sanırım bırakacak bı yeriniz varsa yinede şansınızı deneyin derim ☺️ belki sansinjza iyi doktor çıkar derdinizi anlatırsanız
Bahtsizbedevi_ yani anlattığınız normal bi ağrı uzun süreli durum değil tahlil yapılır en azından yönlendirilir üroloji bakar çocuk cerrahisi değil yan dal olduğu için alamadıysanız normal çocuk doktoruna alın
Bahtsizbedevi_ kıyamam inşallah iyi olur
Bahtsizbedevi_ sünnetten olabilir cnm,
egce inşallah canım 🥹