coffe gerçekten söylediğin her söz o kadar dogruki içimi okumssun 😔

coffe gerçekten artık bnmde hevesim kalmadı o kdr onun için hazirlanirim ama boş canı isterse yada ben istersem olur

sessiz149 Bence üstleme birşeyleri bırak ne hali varsa görsün. Düzeleceği olsa zaten baştan bu kadar süründürmezdi. Rahatsız oluyorsa da cukune sahip olsaymış çocuk yapmasaymis. Sivilce bahane ya kendini tatmin etmeye alışmış kolay yoldan yada erken boşalma sorunu yaşıyor bizim insanımız malum doktoru öcü olarak gördüğü için tedavi olmamak için bunu dile getirmiyor olabilir. Gerekirse kendi işini kendin gor ilk zamanlar emin ol onun umrunda olmaz ama sen yüz cevirdikce kendi eglencene mutluluğuna baktıkça onun dikkatini çekeceksindir. O birşeylerin farkında varmadan ne adım at ne de samimiyet kur derim

sessiz149 güzelim aynı sorun bizde de vardı ve inan karşına alıp konuşmadan düzelmez bu durum eşim de öyleydi sadece kendi tatmin olana kadar birliktelik oluyor du ki ne ön sevişme yaşıyorduk ben ona yapıyordum ama oral yaptıktan sonra direk hadi gel içine gireyim oluyordu ve aşırı dokunuyordu bana aldım karşıma böyle böyle bir durum var sen geçen seneler böyle değildin neden böyle oldun diye diyor ki işte göğsünden süt geliyor (göğsümden aşırı zevkli alan biriyim ) yalamaya kalksam utanıp sıkılıyorsun e ben ne yapıyım daha diyor Vala açtım ağzımı o an istesen çok şey yaparsın geçen senelerde utanmıyordum da şimdi mi utanıyorum falan dedim asker arkadaşı olduk ya falan diye konuştum kendini bir an önce düzelt dedim yoksa ben böyle bir evlilik hayatı istemiyorum dedim adam ondan sonra düzeldi sert çıkış bu konuda bakalım ne yapacak

SuVeAtes dün ona dedim eğer böyle devam edersen alırım bı vibratör onu kullanırım sana da yaklaşmam sen biz zevk almadan sadece yapmak için yapıyorsun sesini etmedi bu akşam hatirlaticam ona dediğin gibi gibi kendi kendimi tatmin edip onu bosvericem ki snlasin nasıl bişey dün daha ben boşalmadan iki dk olmadı ya hmn boşaldı nedeni çok dar ve çok sicakmisim ondn hmn bosaliyormus

cananlcm gerçekten çok kötü bı durum o kadar onun için hazirlanirim eve gelince onu mutlu etmeye çalışırım ama onun gözü görmüyor gibi konuşmak ise yarar insalllah çünkü dün artık sinirden dedim kendime vibratör alır onu kullanırım ses etmedi bugün oturup konusucam onunla ya kendine çeki düzen versin yada artık herkes kendi işini kendi halletsin

sessiz149 Bahane ya bol geniş olsa laf yapar dar olduğu için laf yapar bahane ağzına yuva yapmış. Normal de dar ve sıcak olmasını severler doğal olarak senin yanından ayrılmaması istemesi lazım sürekli

SuVeAtes ve ben vajina darlığından dolayı normal doğum bile yapamadım istesem bile yapamam ki 3 yıllık evli olmama rağmen ilişkiye ilk girdiğim zamanlar zorlanıyorum

sessiz149 ben boşalınca vücudumdaki sivilceler artıyor bu yüzden uzun bir süre ara verelim demesiyle

Hayatım da böyle bi yalan duymadım. Yuhhh yuh yuhhh. Çocuk meselesine gelince gerçekten sanki babamızın evinden getirmişiz gibi davranıyolar. Tavsiyem şu cinsellik dışında nasılsınız eş olarak. Eğer iyiyseniz bir süre yüz vermeyin. He bir de eğer yalan değilse sivilce konusu daha dikkatli olun bakalım ilişkiye girmediğiniz de de artacak mı artarsa ya kendi tatmin oluyodur ya da başka biri vardır. Siz de kendinizi tatmin edin. Ve cinsellik dışında da kesinlikle yüz vermeyin. Hatasını anlasın

firdevskartal bazen iyi bazende çok kotuyuz herzaman vardır bı tartışmamız ilk yıllarda ne kadar kavga edersek edelim dayanamaz birlikte olurduk sonra hiç kizmamis gibi sorunumuz kalmazdı ama doğumdan sonra çok degisti

sessiz149 bence de güzelim net olduğunu bilsin bu konu da yoksa anca kendilerini düşünüyorlar inşallah güzel ve anlaşılır şekilde anlatırsınız bu durumu beraber

cananlcm teşekürler canım konusamaya anlatmaya calisicam inşaallah ise yarar yaramasada artık birakicam ne hali varsa görsün

sessiz149 Mis gibi bir erkeğin ( genel diyim) sevdiği şey bu ki sonradan aklıma geldi asıl sivilce Boşalmadikca çıkar. Nerden okudum bilmiyorum ama görmüştüm rahatlama yaşanmadığı için vücut sivilce uretiyormus yani dediği gibi değil tam tersi bosalmazsa sivilce basar. O kendisi istemiyor hem dar hem istekli biri varken reddediyorsa onda bir bokluk vardır. Kendi kendini tatmin etmeye alıştı mmuhtemelen O yüzden istemiyor gibi geldi.

sessiz149 sizi bilmem de benimki istediğinde yapmasın vururm 😆 mecbur yapacak

SuVeAtes bunu detaylı bı şekilde arastiricam ve hepsinin ekran görüntüsünü alıp ona atacam ben istiyomki birazda o yaklaşsin oda adım atsın eskisi gibi ben isteyince yapıyor ama hep benim istememlede olmuyor ozguvenimi kaybetmiş gibi hissediyorum libidom biraz yüksek bazen sıkılıyor mu acaba diyede düşünmüyor değilim

lolopoo güzel fikir galiba sonunda bende onu vurucam bu gidişle 😂😂 sorun bendemi acaba benmi çok istekliyim

• Düzenlendi

sessiz149 doğum sonrası lohusalık çifler arası gerginlik artıyor kavgalar maalesef oluyor hele ilk bebekse özellikle. Ama bebek sesinden rahatsız olması henüz olgunlasmamıs ve baba olmaya hazır değilmiş baba olmak sadece bebeği sevmek oynamak değil. Doğum sonrası korkusu olabilir sen normal doğum yaptı isen vajınandan korkuyor çekiniyor olabilir anne oldun için bi çok şey de psikolojik olarak arzulamıo olabilir. İlk zamanlar benim eşimde korkardı doğum yaptım da bile temastan kaçınmadım ki lohusalıkta uzaklaşmasın sonrası da adımları başta ben attım kiiii eşimin cidden korkusu vardı dikiş mi o yara varmı vs kavgalarımız oldu cinsellik değildi konu başkaydı lohusalıkta ben ciddi duygusaldım ama kusura bakma kırmak istemem eşin henüz olgunlaşmamış baba olamamış farkına varmamış ve senin sürecinde doğum sonrası cinsellikten biraz sogumus uzun bir yol duygusal bakma sen neden bosaldın diye de kızma o an bosaldı işe devam edin ikinci kez yapın

momd teşekkür ederim cnm zaten ne olduysa doğumdan sonra oldu soğudu uzaklaştı ve ben vajina darlığı yüzünden mecburi sezeryan oldum istesemde normal doğum yapamazdim eskiden ilişkimiz iyiydi iki günde üç günde bir muhakkak yapardık zevk alırdık yani kendini tatmin ediyor mu etmiyormu hiç bişey anlamadım ben istesem karşılık verir ama hep ben ilk adım atmaktan yoruldum artık utanıyorum yani kendimi azgın gibi görüyorum ve biliyorum uzaklassam o da gelmez çok canı istemese bu sefer sivilce bahane etti ama konuşmaya anlatmaya calisicam dediğim gibi araştırır ekran atarım ona eğer gerçek nedeni sivilceyse çözümü kabul eder eğer etmezsede demek kendi işini kendi görüyor

sessiz149 bacım ben zevk almasam bile istiyorum nerdeyse her gün yapıyoruz gece 3-4-5 fark etmez uyandırırım 😆😆 yapmadığımız gün kavga ediyoz o yüzden yalmamız lazım 😆

sessiz149 Sivilce: Ben ne alaka? Olmuş resmen. Ne saçma bi bahane bu ya ilk defa duyuyorum. Büyükler sizi barıştırmasa nyeti yok muydu hiç yanaşmadı mı barışmaya evine dön falan diye?