perimasali802_ hoşbuldum canim😘😘
Selam bebek😘😘💞💞💞✨✨✨✨
Medusa ayyy yarım saat önce ölü gibiydim enerjiniz çok güzel geldiiiii çok özlemişim 🤩🤩💞💞😘😘
Moonlight_ ayyy hoşbuldum 🤩 super mommylik halkın kalmış mı acaba😂😂
Ask_hosmus bence bu ünvani en Cook sen hak ediyorsun canim 4 bebisle 💪🏼😍
- Düzenlendi
Moonlight_ çok yorucu hemde çok 😅 sürekli aktif olmam gerekiyor, birde ortanca oğlumda alerjiye bağlı öksürük çıktı umuyorum ki astım değildir hastaneye gidip geliyoruz sürekli, kızım desen kilosu 9 aylık bebekle eş değerde , yemek yemiyor vs vs, en küçük oğlumda yaşına göre boyu ve kilosu ortalamanın altında ah ah 😂😂😂😂
Ask_hosmus o ne kizz🤣
Ask_hosmus ya sevindim🥰
Ask_hosmus sen nerdesin nerdeee 😂
TombulHatun yaaaaaa bunu diyeceğini biliyordum 😂😂😂 bakırköye yatırılmadan geleyim dedim😂 😂😂 çok zormuş 4 bebe yetişemiyorum biraz ara verim dedim😅😘😘😘
rouge_ sende yok bebe anladığım kadarıyla 😂😂
Ask_hosmus sanki biraz fazla açmadn mı arayı bizi ihmal ettin olur mi böyle 😂😂😂😂😂
TombulHatun inan ki zor zamanlar geçirdim yoksa ihmal etmezdim burayı 😅 hastalıklar , çocuklara yetememe duygusu beni yedi bitirdi resmen🤦
Ask_hosmus
Oooo kimleri görüyorum, kız sen nerelerdesin ya hoşgeldin
belladonna ay hoşbuldum 😅4 çocuğun olunca anlarsın 😂😂
Ask_hosmus askim kilo alinir benim oglumda 9 olacak bi görsen kilosunu kemik cocuk diyoruz resmen 🤣 daha yeni yeni bacaklari göbegi falan etlenmeye basladi 🙈
Oy cok gecmis olsun insallah öyle bisey degildir size dua edicem o illet bendede var. Polen alerjisi ve alerjik astim 🙄
Ask_hosmus neyse hadi 4 bebenin hatrına affettim seni 😂 açma arayı bu kadar😘
Ask_hosmus yok canım suanlık bebek veya bebek planı yok
Ask_hosmus
Kız sus sus 😅
Moonlight_ emzirmeyi biraz daha azalttım işte sütten kesmeyi düşünüyorum kışa kadar kesmiş olurum sütten, çok tıkanıyor yaa hele ki ağır kokan bir parfüm sıkan biri onunla aynı ortamda bulunsa direk tıkanıyor yavrum , raporlu ilaç verdi kasıma kadar onu kullanicam inşaallah geçer
TombulHatun ayyy yerüm seni 😘😘 sen ne yapıyorsun çalışmaya devam mı