belladonna Kimi kadında reglin ilk günü duşa girince kesinti yapıyormuş

Ben öyleyim olacağım günü bildiğim için duş alırım ertesi gün olurum iki gün duşa giremem hemen kesiliyo kanamam sonraki ay berbat bir karın ağrısı ve pıhtı oluyo diye iki gün dişimi sıkıyorum ama kendimden tiksinerek yani.
7 gün beklemek nedir 🤢🤢🤮

momd yaz kış demeden hergün duş alan ben midem kalktı

sakk
    Sizinkisi farklı bir durum bir nevi mecburiyet. Bazı kadınlar bile isteye girmiyormuş ya çok garip. Şükür öyle değiliz 😀

• sakk bunu yanıtladı.
    • sakk bunu beğendi.

momd ay benim bi afkadaşım vardı hasta olduğunu anlardım resmen ben kendimden azıcık kötü koku alsam asla kimseye yaklaşmam temiz olana kadar bazıları kendş kokusunu almıyor iş yerinde de baharat gibi kokan çok arkadaşım oldu hiç hoş bi durum değil bence

rouge_ 😂😂 uzun süre sıvı ile beslenme başlayıp ondan da soğuyup abartısız diyorum ramazanın son 10 günü Kadın mağazası ve yoğunluk kpkudan dolayı kusmalar başladı bende yemekten kesildiö ve 10 gün 10 kilo verdim iş çıkışı verdim sonrası hastanelil oldum yerimi kusar Hale gelmiştim ilk kez 52 51 kiloları görmüştüm ama kastan vitaminden kaybetmiştim

lolopoo kokusunj alıyordır ama midesizdir koku hassasiyeti yok miss gibi kokmak varken kimşsğ les kokmayı tercih eder ya arada insan terler arada bebek varsa belki alamamıştır bahanesi varsa okey ama kasıtlı duş almamak kötü kokmak iğrenc k

sakk bende ilk gün giremem hatta duşta regl e yakalansam regl yaklaşsa tansiyonum kan şekerim düşer bayılırım ama sonrası var abartısız çoğu kadın 7 10 gün yazmış

• sakk bunu yanıtladı.

momd ay anlayabiliyorum böylelerinden uzak dur allah askına kendini bunu yapma😂

• momd bunu yanıtladı.

momd ne yorumu hangi post kacirdim mi 🤣

• momd bunu yanıtladı.

momd böyle insanların kendine saygısı olmadığını düşünüyorum ben şahsen 2 gün duş almasam rahatsız oluyorum mutlaka alınacak o duş güzel kokular tesettürlünün mesela evde saçımı düzleştiririm kimse mi görüyor hayır ama kendime saygımdan yapıyorum anlamıyorum ter koka koka nasıl oturtabiliyorlar çevremde var böyle insanlar artık üzerlerine sinmiş resmen hiç güzel koltuklarını görmedim

• momd bunu yanıtladı.
                • momd bunu beğendi.

momd valla pis insan her yerde pis demek kii.
                  Sadece erkeklere kişisel bakım yapmıyo diye yüklenmemek gerekiyormuş 🤢

• momd bunu yanıtladı.
                  • momd bunu beğendi.

momd su ve sabun vazgeçilmezim inan gece gündüz farketnez hafif terlesem duşta alırım soluğu hem kendimi iyi hissederim hemde terli terli eşime sarılıp kokmaktan utanırım nedir ya kokan kadın

• momd bunu yanıtladı.
                    • momd bunu beğendi.

momd ilk zamanlar 10 gün olurdum gide gide azaldı şimdi 6 gün sürüyo, bunda bile duramam bitene kadar. Şuan 4. günümdeyim ilk gün girdim ertesi günü hafif kesilir gibi oldu sonra düzeldi. Yani değil bi hafta beklemek daha ilk günden sıkıntıya sokuyor beni. Bi yere gideceğim zaman vs. duşa giremesem de temizlenip temiz kıyafet giyip öyle gidiyorum koku vs. olursa diye sıkıntılanıyorum. Bazıları cidden çok rahat davranıyo umarım en azından bu dönemlerde dikkat ederler

• momd bunu yanıtladı.
                      • momd bunu beğendi.

momd bende uzun süredir her gün almaya dikkat ediyorum hani saçımı hergün yıkamasam bile vücuduma 5 dk da olsa su ve duş jeli ile yıkanıyorum, böyle çok daha iyi hissediyorum kendimi. 2 küçük çobuhum var ve hamileyim bahanesi olamaz bence. Reglken bile 2 gün çok sancı çekerdim sonra direk duşa inan insan kendine geliyor

• momd bunu yanıtladı.
                        • momd bunu beğendi.

Sutlucikolati instagramda gördüm maalesef binlerce yorum aynı şekildeydi iğrendim instagram reelste biri reglken duş almak zararlı demiş onlarca kadın biz duş almışız demiş 🤮

incinmissindedi kesinlikle öyle bebeğim doğdu ilk haftalar alamıodum elim olsa bile girsem beş dk on dk da çıkıyordum ağlıyordum sürekli kusan bebekti bide bu bile o kadr psikolojik olarak etkiledi millet keyiften almıyormuş duşu

goktugpasam ayy ne güzel vallahi en güzeli temiz olmak lazım kiii duş gibisi temiz koku gibisi yok o kadr iyi güzel hissettiriyor ki reglken psikolojiye bile iyi geliyor duş

annekadin evli olanlar ekstra dikkat etmeli gerçekten hem kendiömize hem eşinize saygıdan eşim kasıtlı duş almasa koksa soğurum neyseki hep duş alıyor