Evde bebek bakıyorum eşim görevde :) oğluşla geciyo zaman birbirmize yetiyoruz :)
Asker eşleri
duo ama sen eşinin işini bilerek evlendin. Neden şimdi zorluyorsun. Kusura bakma ama askerlerin aldığı parayı normal çalışarak alamaz çok ararsın bugünleri. Ben söylüyeyim
firdevskartal kıbrısta mısın?
tssss kimsen yok mu? Ambulansı çağırabilirdin ya da taksi
firdevskartal bak kesinlikle doğru bir yakınım eşi bıraksın istedi sonra iş bulamadı özel sektör falan şimdi pişman oldu devam etseydi dio para da değil işsizlik kötü
firdevskartal Evet maddi açıdan doğru . Ben zaten asgari ücretle çalışan ve üç çocuğa bakan annemin yanından gelip evlendim . Evet biliyordum da ama yalnız kalmıyordum , ailem vardı . Zaten sadece ben değil eşim de bırakıp aile olmak istiyor . Ben başta bırakma diyordum ,o ısrar ediyordu . Şimdi ben de istiyorum
duo valla benim srfsiz de uzman çavuş. İlk başlarda o da diyodu çıkcam diye şimdi emekliliği beklerim diyo Bu ekonomi de fikirler değişir.
Merkeze uzak çıkamıyorum diyosun ya nerdesin şuan kıbrıs mı?
duo maddiyat sonrası zorlamıcaksa bıraksa daha iyi 6-7 ay çok ya vallahi nende yapamazdım sanırım ama bizi maddiyat zorlar o yüzden devam. Zabıtalık memurluk yanı aslımdsa demi malasef oda olmuyor torpil olmalı gibi benimde eşim bırakmak istiyor ama hem maaş düşecek hemde olmama ihtimali yüksek zorluyoruz da hani belediye başkanları ile görüşme oluyor ama dedikleri başvuru çok alamayız. Benimki uzun süre görevlere gitmez meseleye devam etse bile sadece doğuma aylık yada 15 20 günlük görevler olur