duo görevleri yok nöbetleri var çok vardı nöbetleri şimdi daha iyi. Evde ise beraber çıkıyoruz evde değilse bebek yaptım oyun oynuyoruz 😂

firdevskartal bak kesinlikle doğru bir yakınım eşi bıraksın istedi sonra iş bulamadı özel sektör falan şimdi pişman oldu devam etseydi dio para da değil işsizlik kötü

duo eşin görevlere uzun süre mi gidiyor bırakınca ne yapacak

• duo bunu yanıtladı.

duo bende 3 yıl sonra bırakmasını istiyorum büyük ihtimalle de öyle olur

kaardelen benimki Suriye sınırda 24-24 nöbetleri oluyor geçiş vs oluyor onların engellemek bir nebze

firdevskartal Evet maddi açıdan doğru . Ben zaten asgari ücretle çalışan ve üç çocuğa bakan annemin yanından gelip evlendim . Evet biliyordum da ama yalnız kalmıyordum , ailem vardı . Zaten sadece ben değil eşim de bırakıp aile olmak istiyor . Ben başta bırakma diyordum ,o ısrar ediyordu . Şimdi ben de istiyorum

momd şuan atlayışı olduğu için bir aylığına gitti . Genel de 6-7 yok . Yeni evlendim şimdi nasıl olacak tam bilmiyorum. Mesleği bırakınca zabıtalığı düşünüyor. Aslen urfalı . Orada kendi evimiz var . Arabamız da var

duo valla benim srfsiz de uzman çavuş. İlk başlarda o da diyodu çıkcam diye şimdi emekliliği beklerim diyo Bu ekonomi de fikirler değişir.
      Merkeze uzak çıkamıyorum diyosun ya nerdesin şuan kıbrıs mı?

duo maddiyat sonrası zorlamıcaksa bıraksa daha iyi 6-7 ay çok ya vallahi nende yapamazdım sanırım ama bizi maddiyat zorlar o yüzden devam. Zabıtalık memurluk yanı aslımdsa demi malasef oda olmuyor torpil olmalı gibi benimde eşim bırakmak istiyor ama hem maaş düşecek hemde olmama ihtimali yüksek zorluyoruz da hani belediye başkanları ile görüşme oluyor ama dedikleri başvuru çok alamayız. Benimki uzun süre görevlere gitmez meseleye devam etse bile sadece doğuma aylık yada 15 20 günlük görevler olur

• duo bunu yanıtladı.

momd keşke benimki de öyle olsa ama bir buçuk sene daha beklesek on yılını dolduracak. Daha sonra geri plana atılacakmış . Birde seneye tayin durumumuz da var . Acaba diyorum yılını doldurmasını mı beklesek . Göreve yine gidecek ama karakolda kalacak . Araziye çıkmayacak yani

• momd bunu yanıtladı.

firdevskartal yok canım ben ilçedeyim bebekte olunca o yüzden çıkmıyorum eşime dersem çıkarır merkeze vs pikniğe evde olunca oda evde olunca sıkılmıyayıö diye çıkarır. Benim eşte bırakcam dio bazen memurluk olırsa çıkmak isterim dio ama sonra vazgeçiyor. Eşinle barışmadın mı

firdevskartal Hakkârideyim . Merkezde yapılacak zaten hiçbir şey yok . Kıbrıs olsun başka güzel bir şehir olsa her gün gezerim 😀 evde ne duracağım ya yeri keşfetmek varken

duo yılını doldurmasını bekleyin bence tamam ev araba var ama işsizlik yine zor. O kadr emeği var en azından yılını doldursun bekleyin bence eğer sonrasında hala bu şekil devam ederse o zaman garanti iş olsun elinde o şekil çıksın derim

• duo bunu yanıtladı.

momd onu da düşünüyoruz. Seneye batıya tayini olacak eğer birşey çıkmazsa bakalım bi

• momd bunu yanıtladı.

duo kıbrısts girne ve ya gazimağusa olsa yine iyi ama lefkoşa değirmenliğe giderseniz orası daha berbat. Sokaklarda bakkal bile yok bi büyük market var arabayla 3 km uzakta 😀

• duo bunu yanıtladı.

duo piyade mi jandarma mı eşin piyadeler batıya tain olup yine doğuya göreve gidiyor Suriye’ye ırağa gidiyor

• duo bunu yanıtladı.

momd uzman çavuş

• momd bunu yanıtladı.

duo uzman Çavuşlarında ayrı yerleri var piyade olanı var jandarma olanı. Piyadeler hep dağ tepe sınır dışında oluyorlar

• duo bunu yanıtladı.

momd eşim sanırım piyade. . Evet kendisi sınırda ve dağ tepe de

• momd bunu yanıtladı.