aynoluyonoluyo
Arkadaşınız aslında ne yapması gerektiğini biliyor ama bunu yapmayı göze alamıyor anladığım kadarı ile. Ya 3 maymunu oynayacak ya da bu benim kaderim diyecek. Keşke demese…
Böyle bir adam iflah olur mu bana göre olmaz. O şüphe hep devam eder kadının içinde. Zor bir durum. Allah yardımcısı olsun.
Ne yapmalı?
belladonna yapmayıda denedi canım🫶🏻. Ama kayınpederi çok müdahale etti yalandan kalp krizi geçirecek felan oldu, gelmiş kuzenime kızmış siz ne istiyorsunuz madem böyle şeyleriniz vardı neden evlendiniz neden çocuk yaptınız vs vs diye. Anladığım kadarıyla oğullarına toz kondurmuyorlar evet kuzenimin yanında onada kızıyorlarmış ama arkadan pohpohladıklarına o kadar eminim ki diyor. Ne zaman kuzenim çıkıp beni aldattı dese ya tatile gönderiliyor, yada kocası hediyelere boğuyor resmen sus payı veriyorlar kıza. Defalarca söyledim diyor tiksiniyorum senden, sana karsı hiçbirşey hissetmiyorum boşanmak istiyorum ne olur bırak dedim diyor ama nafile. Evden gönderiyorum hiçbirşey olmamış gibi akşama geri geliyor diyor ben çıkıp gitsem gidecek hiçkimsem yok ne bi akrabam ne bir komşum ne bir arkadaşım diyor.. ne akıl vereceğimi şaştım kızcağız hayatından bıkmış gibi. 25 yaşında ama sanki içi 85 gibi olmuş kafasında nerdeyse siyah saç kalmamış halini görüncede çok üzülüyorum…
aynoluyonoluyo kimin ne dedi naptı önemsiz bu durumda kendisi dava açacak ve boşanacak iş bulur ev bulur ayrılır. Manipülenin farkında o zaman sağır olacak duymayacak artık. Öyle bir evlilik hayatı olmaz eş demek yoldaş demek yol arkadaşı dost demek hayatı paylaşmak beraber gülmek beraber savaşmak bu yoksa adam laylaulom ise aldatıosa eş olmuyorsa o adamın yanında durmanın manası yok eziyet o yüzden ayrılmalı
aynoluyonoluyo
Gerçekten çok zor bir durum. Aile tamamen sıkıntılı. Ne denir bilmiyorum tek diyebileceğim Allah yardımcısı olsun, üzüldüm daha çok genç ve çok çaresiz.
aynoluyonoluyo
Çaresizlik çok Zor Allah yardımcısi olsun böylede biryere varamaz ki yazik ona bosasin yani herşeyi göze alacak böyle gitmezki
aynoluyonoluyo yapacağı şeÿ belli bunun kuzeninde farkında arkasnda kimse yoksa farklı bir ülkedeyse bu karar onun için zor olabilir şuan ona verilebilecek en güzel tavsiye gerekirse çirf korunma yapsn ama o adamdan 2. Bir çocuğu dünyaya getirmesin
aynoluyonoluyo sllah yardımcısı olsun ama cesitli devlet destekleri bulunuyor bence faydalanabilir tabi nekadar gecinebilir muamma.ama eger ki aldatılıyorsa ve kanıtlarsa velayet davasında da nafaka da da onun yararına olur kuru kuru boşanma davası açmasın bence
aynoluyonoluyo yaa hem boşanmıyor hem özgürce takılıyor ne şiş yansın ne kebap..görmezden gelecek yok sayacak o zaman aldattığına eminse mümkünse yatağını da ayırsın hastalık falan kapar bir de o bela olur 🥲
aynoluyonoluyo erkekler rutini sever bence keyfi bozulmasın diye umursamıyordur.Evde cocuğa bakıyor ,evin işini görüyor,ihtiyacını gideriyor köpeğin boşanıp napsın.Nefret ettiğim erkek tipi 🤬😤
aynoluyonoluyo
Seni. Bir şekilde ikna ediyorsa sorun sende . Boşanmayı isteyen sensin ama ikna olmaman gerekir bu durumda. Çünkü yarın yine aldatacak. Biliyorki dönüp geleceği yer var.
aynoluyonoluyo canim orda nasil bilmiyorum gitsin bi almanca kursuna yazilsin gayret etsin ögrensin yada cat pat konusabildigi kadarda olsa mutlaka ona görede bi is vardir. Ben avusturyada yasiyorum inan burdada cat pat almanca konusan insanlar bi yerlerde calisiyor maksat bi ise girip calismak eminim yapabilir arastirsin ve kendini gelistirsin ! Ömrünü bu adamla heba etmesin yazik etmesin kendisine
annekadin aynı şeyleri söyledim kanıtlarıda var ama sadece konuşmaların parça parça kısımları var yani adam kıza numaramı kaydet resmni göreyim diyor kız kaydetmiyor yada kadına mesaj atıyor işte karım bugun işyerine gelmezse sen gel seni burda becermek istiyorum felan yazmış. Baska bi kadına bugun hersey çok güzeldi sana asık olmaya basladım felan yazmış.Bunların mahkemede yeterli olmayacağını düşünüyor kendince. Bilemiyorum durumları çok karışık elimden gelen birsey olsa ben yapacağım yani.
lgrth zaten yatak olayları çok nadirmiş 2 3 haftada bir bazen aylar geçiyor diyor. Çocuğun üzeirne yemin ediyormuş hiçbir kadınla beraber olmuyorum diye..
annekadin Allah böylelerinin bin türlü belasını versin karakter yoksunları
Bubenimoykumm söylüyorum ama anlamıyor kızı o kadar korktmuslar manipüle etmişler ki anlatamam sana. Ve birde işin şu boyutu var dayımlar kuzenime eğer boşanırsan türkiyeye yanımıza döneceksin diyorlar, ama kızın cocugu var kocası hayatta cocugu türkiyeye göndermez e kuzenimde cocugundan vazgecmez iki ucu boklu değnek askım bunlarınki. Bugun bunları duyunca eşimin elini ayağını öptüm valla bende adamı yiyordum ne zamandır dısarı cıkmıyoruz bu nasıl evlilik diye..
Moonlight_ burdads öyle askım almanyanın zaten yarısı türk belki asgari ücretin altında çalısır ama çalısabilir. Kursda kolay cocugu krese verse devlet para istemiyor zaten üstüne kursa gönderiyor kirasını ödüyor nafakasını da alır ama kızcağızı cok korkutmuslar cesareti yok
aynoluyonoluyo tamam iste ne güzel kursun hayatini neden korkuyor nasil korkutuyorlar gitsin gerekirse polise desin tehdit aliyorum söyle böyle diye. Bunlar bulmus bu kizi korkuyor nasilsa cesaretide yok diye kullaniyorlar resmen istedikleri gibi ele gecirmisler 🤬
aynoluyonoluyo demek ki bosanmaya karar vermemis ki adam ikna etmis eğer gerçekten kararlı olsaydi bu kadar aldatilmayi beklemez bosanirdi
aynoluyonoluyo hiç inandırıcı gelmedi..2-3haftada bir yapmaya dayanacak biri değil anlattıklarınıza göre o araları dolduruyordur yapmamışsa bile fırsatı olmamıştır niyeti ortada..
Moonlight_ söylemiyor ama şiddet gördüğünü düşünüyorum. Bir kaç kerede cocuğuyla tehdit ettiklerini duydum ama şimdi neyi kullanıyorlar bilmiyorum