1ladyy kirazkurdu ya çok teşekkür ederim yarın bir sorayım eczaneye benim adet tarihim 2 3 gün oynuyor nasıl yapsam acaba
1ladyy hayatsevinceguzell canım adet olduğum zaman için sormuyorum adetimin gelmemesi lazım olmamam lazım 😂😂😂 onun için adet geciktirici araştırıyorum
hayatsevinceguzell Moonlight_ ilişki için soruyorum dememiş ki ??? Ben tatil deniz vs için ilaç önerisi istiyor zannettim
hayatsevinceguzell 1ladyy ilişki için sorduğunu nerden bilebilir tatlım ayrıntı belirtmemişsin belirttınde ben mi göremedim yoksa … ben tatile gideceksın deniz vs diye düşündüm daha açık yazsaydın farklı yorum alırdın
1ladyy Moonlight_ yok anam olmaz nasıl girceenn😂😂😂😂 ay ne bi bulsaydim almak sıkıntı değil ama yok 😂😂😂
Moonlight_ 1ladyy 🤣🤣🤣 bak kiz eczaneden al arkadasin tavsiye ettigini eczanede sorarsin 2 - 3 gün oynayabiliyor nasil yapsam diye😅
1ladyy Moonlight_ aynen ay onu alayım 30 unda icmeye baslasam ne olur ki😂😂😂 geçen ay 3 unde oldum ondan öncülerinde 7 sinde oldum
1ladyy hayatsevinceguzell üstte yorumum var perimasalina cevap vermisim ayrıca yukselmeme tepki gostermene gerek yok biz sana yanlış bir şey demedik
Moonlight_ hayatsevinceguzell tamam canim olabilir bizde yanlis bisey demedik yani takiliyoruz öyle yükselmene gerek yok 😘
hayatsevinceguzell Moonlight_ yükselmedim tatlım ben şu an tatildeyım deniz havuz modum aktif oldugu için hemen deniz geldi aklıma🤣🤣🤣
Moonlight_ hayatsevinceguzell vaaay hic kiskanmadim hiiiiiccccc 🙈😜 iyi tatiller canim tadini cikar benim icinde gir denize 😍benim son 7 günüm kaldi gecmiyor günler 😕