hayatsevinceguzell Moonlight_ ilişki için soruyorum dememiş ki ??? Ben tatil deniz vs için ilaç önerisi istiyor zannettim
1ladyy hayatsevinceguzell canım adet olduğum zaman için sormuyorum adetimin gelmemesi lazım olmamam lazım 😂😂😂 onun için adet geciktirici araştırıyorum
hayatsevinceguzell 1ladyy ilişki için sorduğunu nerden bilebilir tatlım ayrıntı belirtmemişsin belirttınde ben mi göremedim yoksa … ben tatile gideceksın deniz vs diye düşündüm daha açık yazsaydın farklı yorum alırdın
1ladyy Moonlight_ yok anam olmaz nasıl girceenn😂😂😂😂 ay ne bi bulsaydim almak sıkıntı değil ama yok 😂😂😂
Moonlight_ 1ladyy 🤣🤣🤣 bak kiz eczaneden al arkadasin tavsiye ettigini eczanede sorarsin 2 - 3 gün oynayabiliyor nasil yapsam diye😅
1ladyy Moonlight_ aynen ay onu alayım 30 unda icmeye baslasam ne olur ki😂😂😂 geçen ay 3 unde oldum ondan öncülerinde 7 sinde oldum
1ladyy hayatsevinceguzell üstte yorumum var perimasalina cevap vermisim ayrıca yukselmeme tepki gostermene gerek yok biz sana yanlış bir şey demedik
Moonlight_ hayatsevinceguzell tamam canim olabilir bizde yanlis bisey demedik yani takiliyoruz öyle yükselmene gerek yok 😘
hayatsevinceguzell Moonlight_ yükselmedim tatlım ben şu an tatildeyım deniz havuz modum aktif oldugu için hemen deniz geldi aklıma🤣🤣🤣
Moonlight_ hayatsevinceguzell vaaay hic kiskanmadim hiiiiiccccc 🙈😜 iyi tatiller canim tadini cikar benim icinde gir denize 😍benim son 7 günüm kaldi gecmiyor günler 😕
hayatsevinceguzell 1ladyy birincisi yükseldiğimi nereden çıkarttın ikincisi sen bütün yorumları tek tek okuyor olabilirsin postların fakat ben okumuyorum o kadar boş zamanım yok 🤣 sende moonlight gibi tatlı dönüş yapabilirsin gergin olan sensin …
1ladyy hayatsevinceguzell canım neden bu kadar agresifsin ben buraya girmiyorum bile ben sana zaten tatlı dönüş yapıyorum ama nedense yanlış anlıyorsun anlamadım 🤷🏻♀️ ben sana kötü bir şey dememisim neden tartisma yaratiyosun yanlış anlamış olabiliriz ama gergin bir şekilde dönüş yapmaya gerek yok
hayatsevinceguzell 1ladyy yaklaşık 2 aydır bu platformdayım yorumlarımıda agresif olmadığımı da herkes bilir bunu ispatlamaya çalışmayacağım iyi günler diliyorum