1ladyy Moonlight_ yok anam olmaz nasıl girceenn😂😂😂😂 ay ne bi bulsaydim almak sıkıntı değil ama yok 😂😂😂
Moonlight_ 1ladyy 🤣🤣🤣 bak kiz eczaneden al arkadasin tavsiye ettigini eczanede sorarsin 2 - 3 gün oynayabiliyor nasil yapsam diye😅
1ladyy Moonlight_ aynen ay onu alayım 30 unda icmeye baslasam ne olur ki😂😂😂 geçen ay 3 unde oldum ondan öncülerinde 7 sinde oldum
hayatsevinceguzell 1ladyy ilişki için sorduğunu nerden bilebilir tatlım ayrıntı belirtmemişsin belirttınde ben mi göremedim yoksa … ben tatile gideceksın deniz vs diye düşündüm daha açık yazsaydın farklı yorum alırdın
1ladyy hayatsevinceguzell üstte yorumum var perimasalina cevap vermisim ayrıca yukselmeme tepki gostermene gerek yok biz sana yanlış bir şey demedik
hayatsevinceguzell Moonlight_ ilişki için soruyorum dememiş ki ??? Ben tatil deniz vs için ilaç önerisi istiyor zannettim
Moonlight_ hayatsevinceguzell tamam canim olabilir bizde yanlis bisey demedik yani takiliyoruz öyle yükselmene gerek yok 😘
hayatsevinceguzell Moonlight_ yükselmedim tatlım ben şu an tatildeyım deniz havuz modum aktif oldugu için hemen deniz geldi aklıma🤣🤣🤣
Moonlight_ hayatsevinceguzell vaaay hic kiskanmadim hiiiiiccccc 🙈😜 iyi tatiller canim tadini cikar benim icinde gir denize 😍benim son 7 günüm kaldi gecmiyor günler 😕
hayatsevinceguzell 1ladyy birincisi yükseldiğimi nereden çıkarttın ikincisi sen bütün yorumları tek tek okuyor olabilirsin postların fakat ben okumuyorum o kadar boş zamanım yok 🤣 sende moonlight gibi tatlı dönüş yapabilirsin gergin olan sensin …
1ladyy hayatsevinceguzell canım neden bu kadar agresifsin ben buraya girmiyorum bile ben sana zaten tatlı dönüş yapıyorum ama nedense yanlış anlıyorsun anlamadım 🤷🏻♀️ ben sana kötü bir şey dememisim neden tartisma yaratiyosun yanlış anlamış olabiliriz ama gergin bir şekilde dönüş yapmaya gerek yok
hayatsevinceguzell 1ladyy yaklaşık 2 aydır bu platformdayım yorumlarımıda agresif olmadığımı da herkes bilir bunu ispatlamaya çalışmayacağım iyi günler diliyorum
1ladyy Moonlight_ evet her ay değişiyor bende birde spiral var ama hamilelikten önce çok daha düzensizdi spiralden sonra baya düzene bindi
Moonlight_ 1ladyy kuzeniminde cok düzensiz ay cok kötü oluyor ya hep belirsizligin icinde hamile kalmak istese ayri dert kalmak istemese ayri dert 🙈
1ladyy Moonlight_ çok kötü ayy ovulasyon testi ile takip ediyordum 😂😂😂 ama spiralden sonra düzene bindi şükür o bu değil de ben hala soruma cevap bulamadım 😂😂😂