Kizlar iyi akşamlar 🎈 birsey sorucam adetli iken iliski yasak biliyorum ama sadece cinsel organdan yasak ya mesela ben eşimi oral yaparak tatmin etsem o sırada kendi elimle de kendimi tatmin etsem gunahi var midir bileniniz var mi ?
Adetliyken iliski
E illa ki sonra sizde orgazm oluyorsunuz zaten regliyken abdest falan bozuluyor birde regl üstüne kendinizi tatmin ettiğinizi düşünün hem abdestsiz hem cünüp Günah tabii ki de
Kanlı olarak kendini nasıl tatmin edeceksin ki? Eşini etmen de sorun yok bence de ama kendini etmen biraz zor. Sabret ya şurda 1 hafta 😅
Dini bilgim cok derin değil ama bence sıkıntı olmaz sonuçta cinsel birleşme yok. Yine duşunuzu alırsınız abdest alırsınız
Bir kadın adetli iken kocası ile şehvetli birşekilde yakınlaşamaz. Birliktelik olsun yada olmasın. Kadının dizinden yukarısı boyundan aşağısı erkeğe adetliyken haramdır. Şehvet içeren her türlü yakınlaşma haramdır. Zaten cünüp iken gusül kesinlikle anlamazsınız. Birde üstüne böyle bi yakınlaşma yaparsanız aldığınız abdest kabul olmayacağını gibi birde günaha gireceksiniz.. Bence biraz sabır.
Bayangranger Yazdığınız, çizilen sınırlar VS ilk defa duyuyorum. Kaynağınız nedir? Araştırmak isterim.
Bayangranger biraz daha araştırsanız iyi olur. İnsanları yanlış bilgilerle yönlendirmeyin. Ne demek şehvetli yaklaşamaz? Tam tersine göbek ve bacak arasında bir örtü ile kendini hoşnut edebilir. Ne olcak adetliyken eşimizle birbirimizi tanımıyomuş gibi mi davranıcaz. Bazen adet 10 gün sürebiliyor bir hafta sabret demişsünz ama
Dinimizde kendini tahmin etmek haram fakat eşinden rica edebilirsin aynı şekilde sende eşini normal ilişki dışında tatmin edebilirsin.
Htcddl esini tatmin edebilirsin ama kendini de ne bileyim değişik
Mlkdgn valla bana bunları diyeceğine sen biraz araştır çok şükür ben araştırdım da söylüyorum. sen böyle kafadan fetva verdiğine göre olmasını istediğin şeyleri araştırılmasın.
Benim bildiğim kadının cinsel organına dokunulmadigi sürece haram değil elle tatmin edebilir eşini ya da. Kıyafet üstü sürtünme olabilir. Sadece birleşme haram adet döneminde
Bayangranger hiç araştırmış gibi durmuyosun ama 😂 yine de sen bilirsin