TombulHatun Benbenimsenkimsin @belladonna @Cicekliperde @Medusa @htcaydnn @superisi_ @Afrodit @Coolness @incilikaftan şuan içlerinde burada aktif olmayanlar da var ama hepsi benm bebeklerim 😂 İlk defa da böyle net hepsini bir arada yazdım 😂😂
TombulHatun 123456678 iyi insanların denk gelmesi şans meselesi arada çürük elmalar da çıkıyor malesef
TombulHatun belladonna ben bunları yanyanayken söyleyebilecek misin o kadar merak ediyorum ki 😂 sevgili kayana görümce eltim
TombulHatun superisi_ Çürük elma ağaçtan kendi düşüyor zaten ya çabalamaya gerek kalmıyor sağlamlar ağaçta kaldık 😂
sanslikralice kurabiyevarsimitvar özellikle dizilerde görüyorum 3 lü 4 lü kız arkadaş grubu oluyor mutlaka her dakika birbirlerine ses atıyorlar dışarda evde görüşüyorlar kahvaltılar eğlenceler insan özeniyor bi ama neyse buna da şükür diyoruz bizde😂😂😂
kurabiyevarsimitvar sanslikralice Öyle gerçekten olmasa da olur ama insan arada boşluğunu hissediyor.🥲
sanslikralice kurabiyevarsimitvar evet herkesin yeri başka kimse kimsenin yerini tutamaz aileyle dertleşmek başka arkadaşla insan gerçek dost arıyor