miraninanneis Yaaa işte herkesin görüşü farklı tabi yeni evliyken bende cok kızardım söylenirdim şimdi oyla olmuyor,😂😂😂
miraninanneis nurelamm biz orta okulda sınıf arkadaşydık bazen diyor benim tatlı sınıf arkadaşım o…. benim 😀
nurelamm miraninanneis valla ben ilk başlar da hoşuma gitmiyordu ama sonradan sanırım alıştım hoşuma gidiyor😂😂
nurelamm Benbenimsenkimsin çok istekli sürekli yapsan asla sıkılmaz çok arzulu ve gerçekten oda öyle söylüyor 😂
belladonna nurelamm Ben sevmiyorum o yüzden eşim hiç kullanmadı ama ilişki esnasında bu tarz cümlelerden, kelimelerden tahrik olan da çok var. Zevk meselesi 😃
TombulHatun nurelamm kelimeden kelimeye değişir gibi ya mesela tutup da bana ors…pum benim filan dese o an tüm şevkim kaçar bırakırım ilişkiyi tadında minik kelimeler hoş ama ağır konuşamaz 😂
Bubenimoykumm TombulHatun sana katiliyorum neden bana orospu desinki şakası bile hoş değil yani biz bu di’li kullanmayız. Kullananlara bol hazlar dilerim 😁
TombulHatun Bubenimoykumm biz de de yoktur kullananı da yadırgamam herkesin seksine kimse karışamaz 😂😂