nurelamm Eşinizle ilişki esnasında size ağır kelimeler cümleler ne diyor?Bunları duymak hoşunuza gidiyor mu?😂 ben örnek vereyim bazen bana seni bebek gibi sevip düşman gibi s****k istiyorum diyor mesela😂
belladonna nurelamm Ben sevmiyorum o yüzden eşim hiç kullanmadı ama ilişki esnasında bu tarz cümlelerden, kelimelerden tahrik olan da çok var. Zevk meselesi 😃
nurelamm Benbenimsenkimsin çok istekli sürekli yapsan asla sıkılmaz çok arzulu ve gerçekten oda öyle söylüyor 😂
Meraktan miraninanneis benim hoşuma gitmez ya kötü kelime duymak bazen modum olur degişir sert veya yavaş takılmak istediğim olur sevgi sözcükleri nefes alışı güzel devam ettiğini dile getirmesi yeterli kötü kelimeler isteğimi kaçırır o iş için Bile duygusallık önemli benim için😄
miraninanneis Görüş meselesi yami bazı insanlara kotu gelebilir ama o an ben bile soruyorum soyle diyorum
nurelamm miraninanneis valla ben ilk başlar da hoşuma gitmiyordu ama sonradan sanırım alıştım hoşuma gidiyor😂😂
miraninanneis Yaaa işte herkesin görüşü farklı tabi yeni evliyken bende cok kızardım söylenirdim şimdi oyla olmuyor,😂😂😂
miraninanneis nurelamm biz orta okulda sınıf arkadaşydık bazen diyor benim tatlı sınıf arkadaşım o…. benim 😀