benbu benimadimcurulay ben 🙋♀️ hatta bir ara günde iki defa yapıyorduk 😂😁burda anlatınca nazar mı değdi noldu bilmiyorum, haftada 1-2 oluyor şu an bebeler hasta olduğu için 😒😒
TombulHatun benimadimcurulay 4.5 yaştan bildiriyorum tabiki çocuksuz dönem gibi olmuyor ama bebekliğindeki gibi de olmuyor tabi çocuktan cocuğa da değişir bu gece sürekli uyanan çocuksa kaç yaşına gelirse gelsin zor benimki uyanmaz kapımı kilitler keyfime bakarım 😂
SuVeAtes benimadimcurulay bir süre sonra eskiye dönüyorsun ya ilk bir kaç ay uykusuzluk yorgunluktan yapamıyorduk. Onun dışında çocuğum büyüdükçe daha rahat oldu. Dağın zirvesini görmeden bırakmıyoruz.
benimadimcurulay Eskobar kız nebileyim postlardakilerin hepsi çocuksuz değildir diye düşündüm ahahshshhs
Eskobar benimadimcurulay oluyor tabi ama çocuksuz günleri mumla ararsın ama😂 Bebiş küçük oluyor ağlaması doyması bitmiyor Zaten şu hormonların düzelmesi bile iki yıl sürüyor alışmak zaman alıyor herşeyi rayına oturtmak
TombulHatun benimadimcurulay değişir değişir şuan bebek daha çok küçük biz o zamanlar yatak odasnda bile yapamazdk doğru düzgün ya kızılın beşiğini odadan çıkarırdk o da zaman kaybı oluyot diye biz odadan dışarı çıkıyorduk 😂
SuVeAtes benimadimcurulay 4-5 ay olması lazım hatırladığım kadarıyla, daha az da olabilir. Bazı günler bebemin uyumadigi yapamadığımiz günler çok oldu ama arayı bulup fırsatı kaçırmıyorduk 😁
benimadimcurulay TombulHatun biz de kızımı yatak odasında bırakıp salona geçiyorux ahshhshshs ay inşallah düzelir canım çok özledim eski günleri 🥲😂
lgrth benimadimcurulay he öyle diken üstü oluyor mecburen ona yapacak bir şey yok uyutur uyutmaz başlayın 🤣mesela geçen gün plansız ilerleyen saatlerde gelişince olaylar 1 dk sürmek zorunda kaldı 🤣
benimadimcurulay lgrth whjejsjsk işte bundan bahsediyorum aşkım. Bir de kamerayı açıp kıza bakıyorum konsantrasyon falan kalmıyor shshhdhd