Aldatıldım 😢
deleted1 Prenssannesi Zeynep_ Kukuli Kahvelidondurma @Olivetti @Panda Frenchoje Rouge Bisaniye Sexysempanze
kızlar o kadar haklısınız ki bende öyle düşünüyorum zaten inanın aklım kesinlikle affetme diyo ailene bir kere onun için sırtını döndün o sana bunu yaptı şimdi gene dönersen ilerde yapmayacağı ne malum diyorum. Ailem bize ev verdi araba verdi kaçmamıza rağmen o bunların kıymetini bilemedi. Oğlum daha çok küçük büyüp adam olduğunu bunları öğrenicek ve annem babamı affetiyse beni de karım yada sevgilim affeder desin istemiyorum. Bir insanın yedisi neyse yetmişide o dur gerçten eşimin babası kaç kadın değişti amcası eş üste eş getiri kuzenleri desen hak getire. İnanın o kadar üzülüyorum ki çünkü biz hiç kavga bile etmezdik iki sene içinde en fazla ciddi bir defa kavga ettik. Hep mutluyduk huzurluydu bize bunu yapması beni perişan etti. Oğlumun babasız büyicek olması o kadar üzüyo ki beni 😢
Leondarling
Sadece konuşmuşlar ama bu konuşmanın bir kızla olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında eşim başında gelip kabul etseydi affedicektik ama hep yalan söyledi hep kıvırmaya çalıştı böyle yaptıkça bizi daha çok bitirdi
Ailen arkanda ne güzel birşey bu bide kaçarak evlenmissin ona ragmen arkandalar eşine gelince 1 sene seni salak yerine koymuş ve sen affedersen gene yapıcak üzülen sen olucaksın 1 aglarsın 2 aglarsın 3 üncüde unutursun bence affetme evladın için iyi bir baba olsaydı senin gözlerinin oğlunun gözlerinin içine bakarak yalan söylemezdi mide baya genişmiş iğrençlik bu !!!
Aybu bu erkeklerin bir ayağı hep çukurda galiba hep bir boşluğa düşüyorlar😂 istediğini yap sonra boşluğa düş. Senle konuşsaydı ya eşisin başkasına ne gerek vardı?
Edepyahu Beyzaaa ayse_orhan ne kadar sevsemde affedemem zaten. Ben oğlum için çok üzülüyorum babadısız büyüyeceği için. Siz siz olun eşinizi sevgiliniz boş bırakmayın. Bu devirde babana bile güvenmiceksin lafı boşuna denmemiş
Aybu Aynrn canım erkekleri boş bırakmaya gelmez çünki küçük bir boşluk olursa o boşluğu doldurmaya çalışırlar
Aybu kesinlikle affetmem. 1 kez aldatan 2,3,4,5,6, devamı gelir. Eger ailen arkandaysa affetme , arkanda degilse son şans ver. Şöyle aldatıp affeden kadınlara aşırı kızıyorum şahsen ben ilk hatasında asla affetmem.
Aybu inanmıyorum ya 2 kez olmuş bide ah kim bilir nasıl da guzelsindir sen kaderinde güzel olur inşallah erkekler neden kıymet bilmez ki kuyruk sallayanin peşine takılmaya çok meraklılar herkes yaşattığını yaşar sen geri dönsen de aynı şeyi yine yapar en önemlisi evladına iyi bir baba olabilir mi sence öyle adam
Aybu tabiki de affetme senden uyanmadı cocugundandami uyanmadı pislik.sakin inanma sen öğrenince mi aklına gelmiş pişman olmak.ben olsam asla affetmezdim kırmızı cizgim kesinlikle
Aybu kesinlikle aile. Lütfen boyun eğme
Aybu bir defa yapan yine yapacaktır bence bunun affı yok
Aybu aileni dinle canım sakin geri dönme o herife valla 1 kere yapan hep yapar yapmam diyen yalan söyler eğer şimdi geri dönüp o adama gidersen birdaha böyle bir olay olduğunda gidecek kapı bulamazsın bunu da unutma
Aybu affettiginde ailende sırtını dönerse esin seni daha çaresiz ve yanlız görecek fazlasını yapacak
Fakat şöyle bir tavsiyem olacak aileni ikna et bebeğim küçük babasız büyümesin onun için tekrar denemek istiyorum de eğer esin gerçekten pismansa
Ve eşine bebeğin için döndüğünü ilk hatasinda gidebileceğini hissettir
Herkes affetme demiste küçücük bebek var ve eşi pismanmis bence bir şans ver yuvani dağıtma
Aybu ben olsam ailemi dinlerdim. İstediği kadar pişman olsun yalan aldatma her şey var. Affetme asla