Evet cınsel ılıski gıbı tıtreme bacaklarda kasma. Yapıyor. Genelde
Elle orgazm olmak
Annesivekizi o titreme kasılma geldikten sonra hafifleme rahatlama olmuyor mu ya nasıl olmaz
- Düzenlendi
.
- Düzenlendi
.
Momm2260 yani orgazm o mu. Rahatlama hali gelmiyo bilmiyorum bana zevk vermedi yani acaba yanlış mı yapıyorum dedim
Olivetti ya bilmiyorum acaba yarıda mı bırakıyorum o kasılmadan sonra devam ettirmek mi lazım. Ama aşırı yoruluyorum. Yani rahatlama olmuyo zevk de vermedi açıkçası hoşuma gitmedi
Annesivekizi normalde pembe bulutlara çıkman lazım o titreşimle 😄 ya beceremedin yada isteksiz yaptın alışmadık toto da don durmaz hesabı.
Annesivekizi o zaman orgazm olmamış. Eşinle birliktelik de olmuyor mu neden kendin yapıyorsun
Eksik okumuşum pardon.
Olivetti ay bilmiyorum ya denemekte fayda var bakalım inşallah olurum😂😂
jartiyerlikadin eşimle düzenli birliktelik oluyo ama vajinal orgazm olamıyorum. Önce kendim keşfedip sonradan eşimle bişeyler denemek istiyorum. 26 yaşındayım kadınların bu tarz şeylerini burdan öğreniyorum tabular yüzünden
Annesivekizi
biz ilişki yaşarken bende olamıyodum başlarda 1-2 defa sonra eşim anladı🤣 o günden hep ilk öpmekle başlar ilişki sırasındada eli hep ordadır🤭bu şekilde çok güzel oluyo
Annesivekizi ozmn yapammişssın yada sıkılmıssın. Oldu bıttıye getırmısın bacı😂
Annesivekizi biraz daha devam etmen lazım zaten tam orgazm olunca bir gevşeme gelmesi lazım kolların kendiliginden düşer. Bir de biraz hayal gücünü kullan ya da destek al zoraki olmuş gibi biaz seninki yani kendine dokunmaktan çekinme
Annesivekizi orgazm olduktan sonra doyuma ulasiyorsun ve bütun istek bitiyor tabi kasilma ve titremede oluyor bunlar olmuyorsa orgazm olmuyorsundur
BQuen anladım. Dediğin gibi biraz zoraki oluyo sanırım. Amacım eşimden önce kendi kendimi keşfedeyim. Ama sanırım biraz daha uğraşmam gerekecek
hayatbazencok kasılma titreme çok fazla oluyo ama beni böyle zorluyor bacaklarımın titremesi. Rahatlama değil aksine rahatsızlık hissi oluyo
Annesivekizi uğraş olarak bakma mesela koltuğa rahatça uzan ve dokun boynuna göğüslerine bacaklarına ve eşini hayal et bunu onun yaptığını. Ve düşün ne yapsa hoşuma giderdi diye. Eğer bir şeyler fark edersen bunu ona söylersin sen de yönlendirirsen çok hoşuna gider eşinin level atlar ilişkiniz.
Annesivekizi esinle kendini düsünerek yaparsan bence sende zevkini alırsın