Delihatunnn ayyyy aynı hareketler yeminle gıcık oluyorum bütün şevkim kaçıyor
Esiimi orala nasıl ikna edebirlirm
Kirmizisarap benimde oyle malesef 😔
bittercikolata ama o istedigi herseyi yaptirir iliskiye gitmekten tutun pozisyondan sakso gibi gibi dier vs seylerden ne isterse yaptiriyor ben istemesem de ikna ediyo inatla isteyip bu bana haksizlikmis gibi geliyor
Delihatunnn Haksızlık kesinlikle, ikinizin de duygusal ve fizyolojik ihtiyaçları var ve hersey karşılıklı, ha bu zorunluluk demek değil asla insanın içinden gelecek dediğim gibi eşinin mutluluğunu hazzını da en az kendinki kadar düşünecek 🌸
Bence o sana yapmazsa sende yapma bekle bakalım biraz
Ah benimkide tam aksi her defasinda yapmak istiyo ama hazir olmadigim zamanlar ben istemiyorum, günlük pedin kokusu falan adami rahatsiz etmesin diye, ama onun verdigi orgazm hissi cok baska yaa onu her kadin tatmali, sende ona yapma ve bunuda acik acik soyle, gor bak bakalim nasil yapcak o zaman 😂
bittercikolata iste ben ses etmeyim hic istifini bozmaz ben bosalmak istemeyim bosaltmaz bile cennet canina minnet olur herseyi birbirimizden isteye isteye hallediyoruz
Delihatunnn bence konusmalisin bunu canım, karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz bence dile getir isteklerini 🌸
bittercikolata getiriyorum iste oda isine geleni yapar isine gelmeyeni yaomaz aslinda sadece oral yapmaz ama ben onuda istiyorum iste
Delihatunnn Ya tabi canım istersin tabi tadını biliyorsun sonuçta 🤭🤭
Oral ne demek 🤔🤔😁
Mervemrah7273 ağız dudak dil işlemleri